Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Pályázati felhívás

A 2008-AS HEGYVIDÉKI ÖNKORMÁNYZATI NAPTÁR ILLUSZTRÁCIÓINAK ELKÉSZÍTÉSÉRE

Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata pályázatot hirdet kerületi önkormányzati fenntartású általános iskolák felső tagozatos és középiskolai tanulói részére az önkormányzat gondozásában megjelenő 2008. évi hegyvidéki önkormányzati naptár illusztrációinak elkészítésére.

A pályázat tartalmi követelményei:
– a naptár 12 + 1 A3-as méretű oldalból áll,
– tematikus kötöttsége nincs, a képek a természetről, a kerület életéről, helyszíneiről, az iskolai élet történéseiről ugyanúgy szólhatnak, mint egyéni, művészi megfogalmazásokról (természetfotó, portré stb.),
– a pályamunkák szabadon választott technikával készülhetnek (fotó, rajz, festészeti technika, fotografi ka, montázs). A pályázat a naptár illusztrációinak (képeinek) elkészítésére szól, a hónapok, napok grafikai megjelenítését nem érinti.

A pályázat formai követelményei:
– minden pályázótól 12 (hónap) +1 (borító) oldalt kérünk beküldeni,
– csak eredeti munkákat fogadunk el, másolatokat nem,
– a pályamunkák fotói beadhatók hagyományos papírképen, dián és CD-n,
– tartalmaznia kell a pályázó nevét, korát, az iskola és osztály megjelölését.

Beadási határidő: 2007. október 15. (hétfő) 13.00–17.30-ig.
A pályázatokat ügyfélfogadási időben az alábbi címre kérjük benyújtani: Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata Polgármesteri Hivatala, Oktatási és Közművelődési Iroda, 1126 Budapest, Böszörményi út 23–25. fszt. 29. (Ügyfélfogadási idő: hétfőn 13.00–17.30, szerdán 8.00–16.00, pénteken 8.00–12.00.)

A pályázattal kapcsolatban az alábbi telefonszámon és e-mailen lehet tájékoztatást kérni: Gonda Attila közművelődési referens (224-5990, e-mail: gonda.attila@bp12ker.hu), Praimajer Mária munkatárs (224-5900/317, e-mail: praimajer.maria@bp12ker.hu).

A pályázati terveket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanáraiból álló zsűri bírálja el.

A pályázók díjazása: I. helyezett: 50 ezer Ft, II. helyezett: 30 ezer Ft, III.helyezett: 20 ezer Ft.

Eredményhirdetés: 2007 novemberében. A pontos időpontról az önkormányzat honlapján (www.budapesthegyvidek.hu) lehet tájékozódni. A nyertes pályázó munkáját az önkormányzat 2007 végére naptár formájában megjelenteti. A legjobb pályamunkákból az önkormányzat folyosógalériáján kiállítást rendezünk. A pályázati anyagok a kiállítást követően az oktatási és közművelődési irodán átvehetők.

Jó pihenést és tartalmas nyarat kívánunk minden érdeklődő diáknak!

Pokorni Zoltán polgármester