Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
hirdetesfelvetel

Hirdetésfelvétel

Kedves Látogató!

A Hegyvidék újságba az alábbi online elréhetőségeken keresztül lehet apróhirdetést feladni. Nagyobb hirdetésekkel kapcsolatban kérjük, a hegyvidekujsag@gmail.com e-mail-címen érdeklődjenek, illetve tekintsék meg a hirdetési tájékoztatónkat.


AproGuru_logoJO

A https://www.aprohirdetesguru.hu/budapesti-keruleti-lapok/hegyvidek/ weboldalon keresztül lehetséges fizetési lehetőségek: bankkártyával, vagy banki utalással.


A Hegyvidék újság 1971 óta a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat megbízásából a Hegyvidék Lapkiadó gondozásában jelenik meg kéthetente, 16, 20, 24 vagy 28 színes oldalon. Ingyenesen, 33 000 példányban a kerület 60 ezer polgárához, több száz intézményhez és vállalkozáshoz jut el, postaládás terjesztéssel.

Az alábbi linken részletesebben tájékozódhat a XII. kerület lapjának:

- hirdetési árairól és kedvezményeiről,

- a megrendelhető hirdetési felületekről,

- technikai paraméterekről

- lapzárták és megjelenések időpontjairól.


A Hegyvidék újság hirdetési tájékoztatója (megjelenési időpontjai, lapzártái, és hirdetési tarifái) letöltéséhez kérjük kattitnson az alábbi linkre:
Anyagleadás: az e-mailen küldött, vagy más formában leadott anyagot kifutó nélküli, nyomdai felhasználásra alkalmas .pdf illetve .jpg (min. 300 dpi, CMYK) formátumban kérjük leadni az itt letölthető színprofil segítségével (egyéb újságnyomó színprofilok használata is elfogadható, amennyiben az összterhelés nem haladja meg a 240%-ot).

Hegyvidék Lapkiadó elérhetőségei:
 
1126 Budapest, Beethoven utca 2/a
Tel.: 356-3446
Fax: 225-8868
E-mail: szerkesztoseg@hegyvidekujsag.hu
Az alábbi térképre kattintva a Google Térkép, illetve GPS segítségével is eljuthat hozzánk.
Hegyvidek_Lapkiado_terkep