Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Összefűz az egészség

Azok, akik nemcsak a saját, hanem mások egészségét is a szívükön viselik, jutalmat érdemelnek. Elismerésükre jelentős pénzösszeggel járó díjat alapított a Médiaunió és a Pfizer.
A Médiaunió a Társadalmi Tudatformálásért Közhasznú Alapítvány, amelynek munkáját számos hazai médium segíti, az év elején indította el „Nincs de!” szlogennel egészségmegőrzési kampányát. Az országos kampány szervezői ezúttal olyan versenyre mozgósítják a lakosságot, amelynek tétje maga az egészség.
 
A Pfizer Gyógyszer-kereskedelmi Kft. támogatásával megvalósuló „Összefűz az egészség” pályázat célja a hétköznapi emberek, közösségek ösztönzése arra, hogy egészségesebb életvitelt folytassanak, illetve a gyakorlatban is megvalósítsák az eddig csak halogatott, életmódváltással kapcsolatos terveiket, álmaikat. A közös díj a pozitív példák felmutatását és az egészséges életmód népszerűsítését helyezi előtérbe.
 
A jelentkezéseket mozgás, táplálkozás és dohányzás témakörökben várják, öt kategóriában: pályázhat magánszemély, oktatási intézmény, munkahelyi vagy egyéb közösség, illetve sajtóorgánum. A pályázatok szöveges és képi (például fotó, videó) dokumentációját a www.egeszsegdij.hu honlapon tehetik közzé a jelentkezők, így mutathatnak példát az egészséges életmód iránt érdeklődő látogatóknak. A fődíj ötszázezer forint kategóriánként.
 
A pályázaton jelentkezési lap kitöltésével lehet részt venni, amely az egeszsegdij.hu honlapról letölthető, valamint a 801- 7455-ös telefonszámon igényelhető. A beküldési határidő 2009. november 20., a díjakat december 3-án ünnepség keretében adják át a szervezők.
 
z.