Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Minden ezredik kártyaigénylő nyer

A kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínáló Hegyvidék Kártya nyereményekkel is kecsegtet: minden ezredik kártyaigénylő ajándékot kap az önkormányzattól. A kártyaigénylésre jogosultak köre bővült, a kiváltásért 2010. január 31-ig továbbra sem kell fizetni.

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2010. január 1-jétől a hegyvidéki önkormányzat bővítette a kártyaigénylésre jogosultak körét. Ezentúl nemcsak a kerületi lakóhellyel rendelkező lakosok, hanem azok is kérhetik a kártyát, akik a kerületben dolgoznak, vagy ideiglenes tartózkodási hellyel rendelkeznek. A Hegyvidék Kártya kiváltása 2010. január 31-ig változatlanul díjmentes, 2010. február 1-jétől bruttó 580 forintba kerül.

A kártyával általában 5-20% kedvezménnyel lehet termékeket vásárolni, vagy igénybe venni különféle kulturális, egészségügyi, sport- és egyéb szolgáltatásokat. A XII. és a II. kerületben jelenleg 175 Hegyvidék Kártya-elfogadóhely található, s ezek száma folyamatosan bővül. A kártyát az Euro Discount Club (EDC) elnevezésű törzsvásárlói rendszer tagjainál is elfogadják, így országosan több száz boltban és szolgáltatónál kaphatunk az árakból engedményeket.

Minden_ezredik_kartyaigenylo_nyer_kep

A Hegyvidék Kártyát az elmúlt másfél hónapban közel hétezren igényelték. Közülük minden ezredik duplán „nyert”, hiszen a sokoldalú kedvezménykártya mellett értékes ajándékokkal is gazdagabb lett. Az első öt nyertes – Káli Gábor, Lóránt Krisztina, Hajdú Lajos, Mocsinka Sándor Tibor és Horváth Mária – Pokorni Zoltán polgármestertől vehette át az önkormányzat ajándékát, egy-egy mp3-lejátszót.

Mocsinka Sándor érdeklődésünkre elmondta: nagyon meglepte, amikor értesítették, hiszen ehhez hasonló játékban még soha nem kapott semmit. Úgy érzi, váratlan szerencséjét tovább kell adnia másoknak, ezért elhatározta, a nyeremény értékével megajándékoz egy kerületi gyermekintézményt.

z.