Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Tovább szépül az uszoda

Tovabb_szepul_az_uszodaFolyamatosan fejleszti a kerületi tulajdonú Városmajor utcai uszodát az önkormányzat. Az idei évre tervezett beruházások részeként nemrég fejeződött be a központi vizesblokkok felújítása. A modern, víztakarékos szaniterek beépítése, valamint a burkolatok cseréje mellett a mellékhelyiségek folyosó felőli oldalára új bejárati ajtók kerültek.
Korábban állandó problémát jelentett, hogy az uszoda hátsó udvarát, illetve a szintén itt található strandröplabdapályát csak a medencetéren keresztül lehetett elérni. Az őszi felújítás során erre is sikerült megoldást találni, a beléptető kapuk mögött kialakított oldalajtónak köszönhetően immár a fogadótérből is ki lehet jutni az udvarra. További előny, hogy így közvetlen lett az átjárás az uszoda és a szomszédos Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola között, ami megkönnyíti és biztonságosabbá teszi az intézményből úszásórára érkező gyerekek közlekedését.
Megszépült a tornacsarnok is, a több mint ezer négyzetméter falfelület kifestésén kívül a lelátó padozatát is felújították. A kényelmi szolgáltatások színvonalának emelését szolgálja a nagy szauna faszerkezetének rekonstrukciója. A beavatkozás eredményeképpen az eddiginél komfortosabb körülmények várják a testi megújulásra vágyó vendégeket.

(m.)