Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Egy hullámhosszon – a biorezonancia csodái

Talán nem véletlen, hogy a Föld légkörének és a bioszférának a rezgése éppen 7,8 Hz volt, amikor Schumann felfigyelt a jelenségre. A Földünk változó forgási sebességével elhangolódó rezonancia most 8,3 Hz, ami magyarázat lehet sok, manapság az egész világon észlelhető kedvezőtlen változásra: egyre több az allergiás betegség, a rosszindulatú daganat, támadnak a vírusok, baktériumok. Minderről a Hegyvidéki Egészségklub előadásán esett szó.

A Föld megváltozott elektromágneses védőpajzsának és a sérült ózonréteg hatására több a Napból érkező UV- és kozmikus sugárzás, ami az erősödő napszelekkel, mágneses viharokkal együtt megzavarja a sérülékenyebb, kényesebb magasabb fejlettségű szervezetek működését – tudtuk meg dr. Szolnoki Lajostól a Hegyvidéki Egészségklub előadásán. Nulla fok fölött minden elemnek saját egyedi rezgése van. Az atomokból összeálló molekulák már másfajta, de saját rezgésszámon „énekelnek”, a belőlük létrejött anyagoknak pedig megmérhető az egyedi hullámhossza.
Észlelésükre nincs olyan érzékszervünk, amelyben a jelfogók, receptorok azonos hullámhosszon tudnának rezonálni. Éppen ezért olyan készülékre van szükségünk, amelyekkel átalakíthatjuk egyik jelet a másikra. Legfontosabb érzékszerveink rezonáns tartományaira alakítva a rezgéseket, színeket láthatunk, vagy hallhatjuk a hangokat. A megismétlődő oktávok bizonyítják, hogy bár egy-egy funkció modulálásához meghatározott hullámhossz szükséges, azt egy másik „dimenzióba” helyezve mégiscsak változást tudunk elérni. Ez a magyarázza meg például a színek hatását a közérzetre, az egészségre, amelyek attól függően módosítják a szervezet energia-háztartását, hogy milyen szín vesz körül minket. A röntgent, ultrahangot sem látjuk, halljuk, érezzük, mégis működnek, ahogy használjuk a molekulák rezgéséből képet alkotó MRI készülékeket. Mintájuk alapján megkülönböztetjük a hullámokat, amelyekből az agy (EEG), az izom (EMG) működésére, aktivitására, a szívben zajló elektromos ingerek zavaraira (EKG) következtetünk.
Az állatok és az ember idegrendszere egyen- és váltóárammal is működik. A bioáram nem áram, hanem ionos energiamező, amely a nukleotidok polarizációja és a sejtosztódás beindítása céljából veszi körül a sérülést. Az anyagcserében részt vevő egészséges biomolekulák ezen keresztül is érzékelik a szervezetet érő rezgéseket. Attól függően, hogy van-e köztük együttrezgésre, rezonanciára alkalmas anyag, befogadják és továbbadják, vagy elutasítják az információkat. A többit kiszűri, elektromágnesesen árnyékolja a vizes közeg, a sejt közti állomány.

Egy_hullamhosszon_-_a_biorezonancia_csodai

Testünk minden sejtje egy-egy pici, elektromágneses térrel rendelkező egység. Az agymezők az alapvető életfunkciók (légzés, szívverés, nyelés) ritmizálását, szabályzását végzik. Egyúttal ezek a legérzékenyebb detektorok a környezetből érkező statikus és dinamikus mágneses hatásokra, például az időjárási frontokra. Az, hogy valamilyen betegség kialakul, a molekulák felszínén mozgó elektronokon múlik. Az ezeket a hatásokat csökkentő anyagokat szokás antioxidánsoknak nevezni. Szerepük, hogy rendreutasítsák a sejtek életfunkciója kapcsán keletkezett szabad gyökökből származó elektronokat.
A biorezonanciás kezelés alacsony erősségű elektromágneses jeleket juttat a szervekhez, szövetekhez, sejtekhez, a problémákat egyszerű, fizikai úton csökkenti, akár semlegesíti is, amennyiben a felismert hullámokat kioltják a biorezonanciás készülékekkel. Ha a feltételezett kóros sejtek, paraziták rezgési mintáit szinkronban indítják, a jelek felerősítése, amplifikálása azok passzív rezgésbe hozatalával, végzetes rezonanciájukkal képes elpusztítani ezeket. Mivel a speciális hullámhosszokkal csak ezek rezonálnak, gerjednek, a kezelés teljesen veszélytelen a normál szövetekre.
Ételeink és italaink is befolyásolják testünk energiaszintjét, rezgését. A kedvező hatású rezgésekkel kapcsolatban igazolták, hogy a 72 MHz feletti rezgésszámú ételek fogyasztása segíti az anyagcserét és fokozza az energiatermelést. Sajnos, a feldolgozott élelmiszerek rezonanciája mindössze 10–30 MHz, szemben a friss, természetesen készített ételekkel, amelyek rezgésszáma 30–80 MHz. A gyógynövények saját egyedi elektromágnesességükkel képesek pozitív és negatív töltés közvetítésére.

Em.