Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
Ujra_nyilt_az_elelmiszerbolt

Újranyílt az élelmiszerbolt

CBA Príma néven új élelmiszerbolt nyílt a Királyhágó téren. A mintegy százmillió forintos beruházás eredményeképpen nagyobb lett az eladótér, és a homlokzat is megújult a ház első emeletéig.

Üzletet nyitni könnyű, működtetni nehéz – mondta Pokorni Zoltán a CBA Príma-lánc legújabb, Királyhágó téri üzletének ünnepélyes átadásán. A polgármester elmondta, jogos igénye a hegyvidékieknek, hogy lakóhelyükhöz közel, színvonalas körülmények között tudjanak bevásárolni – az új élelmiszerbolt ennek az elvárásnak remélhetően meg tud felelni.
Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a kerületi polgárok helyben intézhessék el bevásárlásaikat – emelte ki Pokorni Zoltán –, ezért támogatták, hogy a közel három éve bezárt élelmiszerbolt helyén egy hasonló profilú üzlet nyíljon. Segíteni kívánják a magyar vállalkozók térnyerését is, örülnek tehát, hogy a CBA Príma-lánc egyik legújabb tagja jelent meg a Hegyvidéken.
A Királyhágó téri üzlet felújítása mintegy százmillió forintba került, ebből a pénzből kívül-belül teljesen megújult – közölte a boltot működtető cég tulajdonosa. Gyelán Zsolt elmondta: a belsőt úgy szabták át, hogy a lehetőségekhez mérten megnagyobbíthassák az eladóteret. A beltér kialakítása igazodik a CBA Príma-lánc legmagasabb szintű esztétikai-műszaki követelményeihez, de a homlokzat felújítása is színvonalas módon történt.
Az üzlet alapterülete 150 négyzetméter; e mérethez képest igen széles az áruválaszték, több mint nyolcezerféle cikk várja a vásárlókat. A prémiumkategóriás termékek mellett az alapvető élelmiszerek is megtalálhatók a polcokon, olcsón. A tulajdonostól megtudtuk: a helyi igényekhez igazodva folyamatosan alakítják az árukínálatot, és rendszeres árfigyelést alkalmaznak annak érdekében, hogy a konkurensekéhez hasonló, vagy az alatti árakon tudják kínálni termékeiket.

z.