Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Ifjú karatés lányokat jutalmaztak

Minden évben megjutalmazza az előző esztendő legjobbjait a Hegyvidék SE Shuhari Karate szakosztálya. Ezúttal két reményteljes utánpótláskorú versenyző, a nemzetközi bajnokságokon is egyre eredményesebb Kunos Zsuzsanna, valamint a válogatottban a februári kadet, junior és U21-es Európa-bajnokságon a magyar színeket képviselő Anti Zsuzsanna részesült az elismerésben.
A legfontosabb tavalyi versenyek közül Kunos Zsuzsanna a Stájer Open Fürstenfeld bajnokságon a 12–13 éves lány kategóriában bronzérmet szerzett, ugyanitt Anti Zsuzsanna a juniorok és a felnőttek között is megnyerte a versenyt. A WKF Karate Magyar Bajnokságon Kunos Zsuzsanna második, Anti Zsuzsanna a 16–17 évesek mezőnyében első helyet szerzett.
Az elmúlt év egyik legszebb eredménye is Anti Zsuzsanna nevéhez fűződik: az Italian Open Golden League versenyről ezüstéremmel tért haza. Szintén második lett az ugyancsak rangos Pozsony Grand Prix-n, a miskolci Csordás József Emlékversenyt pedig megnyerte. Az országos diákolimpián Kunos Zsuzsanna a harmadik helyen zárt, míg Anti Zsuzsanna az U21-es mezőnyben nem talált legyőzőre. Az itt szerzett kvalifikációs pontoknak köszönhetően jutott ki a kadet, junior és U21-es Eb-re.Ifju_karates_lanyokat_jutalmaztak

(ám.)