Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
mustang

Tánccsoportok és gimizenekarok - Szeptember 25. 13.00 MOM Szabadtéri Színpad

A hegyvidéki művelődési intézményekben működő tánccsoportok, valamint a középiskolák könnyűzenei együttesei is bemutatkozási lehetőséget kapnak a Hegyvidéki Ősz programsorozatában. A MOM Kulturális Központ szabadtéri színpadán olyan táncegyüttesek mutatják be műsorukat, amelyek a kerület közművelődési intézményeinek egyikében, a MOM-ban, a Virányosi Közösségi Házban vagy a Jókai Klubban tartják foglalkozásaikat.
A hét csoport közül három sportegyesületek színeiben lép fel: ilyen a hiphopot és moderntáncot oktató Hegyvidék SE, az akrobatikus rock and rollra specializálódott Mustang SE, valamint a számos műfajban otthonos B. V. S. C. Jókai Táncklub. Az egyesületi táncosokon kívül fellépnek az esztétikus testképző és mozgásfejlesztő Óbudai Mozgásművészeti Iskola, a Szivárvány Showtánc, továbbá a társastáncokat tanító Harmónia Táncklub, illetve a hasonló profilú nemzetközi Polai Tánciskola növendékei is.
A Hegyvidék három gimnáziumából öt, különféle stílusban játszó zenekar vállalta a fellépést. Az Arany János iskolát a Chron és a Still Dunno, a Tamásit a Különkiadás, míg a Városmajori Gimnáziumot a Gixer és a The Flaves képviseli.

z.