Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
Mikrokeringes-javitas1

Mikrokeringés-javítás: egy egyedi terápia

Kutatások szerint a betegségek mintegy kilencven százaléka valamilyen módon összefüggésbe hozható a vérellátás zavarával. Ezt a hibás működést küszöböli ki a BEMER-terápia, amely egyúttal erősíti az immunrendszert és az idegsejtek vezetőképességét, valamint sejtszinten teszi hatékonyabbá az ásványi sók, vitaminok felszívódását. A módszert a Hegyvidék újság olvasói hamarosan egy ingyenes nyílt nap során is megismerhetik.

Szervezetünk egyik legfontosabb és mindent behálózó része a mikrokeringés, amely oxigénnel látja el a szöveteket és a szerveket, biztosítja a tápanyagellátást, elszállítja az anyagcsere-végtermékeket, aktivizálja az immunrendszert. Ha nem működik jól a rendszer, a sejtek hamarabb öregednek, ami egyrészt betegségekhez vezethet, másrészt negatív hatást gyakorolhat a közérzetre, depressziót, alvászavart okozhat.
Tudományosan kimutatott tény, hogy a krónikus betegségek legkevesebb kilencven százaléka keringési zavarokra vezethető vissza. A mikrokeringés az idő haladásával romlik, az egészségtelen életmód, a káros környezeti hatások, a rossz szokások pedig tovább gyorsítják a folyamatot.
Napjainkban a nyugati orvoslás mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a természetes gyógymódok, amelyek a szervezet működését támogatva, mellékhatások nélkül állítják vissza a betegségmentes állapotot. Ebbe a körbe tartozik a BEMER-terápia, amely ma már negyven országban tölt be vezető szerepet a fizikoterápiás módszereket kínáló magánrendelőkben, klinikákon és wellnesscentrumokban. Nemcsak a betegeken alkalmazzák, hanem egyre több sportoló és egészséges ember is részt vesz a több részből álló kezelésen testi és szellemi teljesítőképességének javítása, valamint egészsége megőrzése érdekében.
A terápia lényege a mikrokeringés javítása, amit egy forradalmian új technológia segítségével ér el a svájci-német tulajdonú gyárban készített, harmadik generációs fizikai érterápiás készülék. Valójában a szervezet kódolt öngyógyító mechanizmusának beindításáról van szó, amiben szerepet kap az immunrendszer működésének erősítése, az idegsejtek vezetőképességének javítása, illetve az ásványi sók, vitaminok beépülésének hatékonyabbá tétele a sejtek szintjén.
A fizika- és biológiatudomány legújabb vívmányait csatasorba állító mágnesterápiás orvostechnikai berendezés hatásosságát a több millió elégedett felhasználó mellett az a kétezer egészségügyi intézmény is bizonyítja, amelyik hatástanulmányaival tudományosan is igazolni tudja a kiemelkedő eredményeket. A kifejlesztett, teljesen egyedi fizikai terápiarendszer legnagyobb előnye, hogy pontosan a szervezet fiziológiai folyamataira hangolható, így természetes módon képes befolyásolni az emberi test működését.
Számos sokak életét megkeserítő betegség és hiányállapot kezelésére használható, ilyenek mások mellett az allergia, az Alzheimer-kór, az alvászavar és a stressz, az asztma, a különböző bőrbetegségek, a csontritkulás, a cukorbetegség, a stroke, a szklerózis multiplex, a depresszió, a Parkinson-kór, egyes májbetegségek és emésztőrendszeri problémák. Alkalmas továbbá fájdalomcsillapításra, a fogantatás elősegítésére, gyulladáscsökkentésre, a fülzúgás, migrénes fejfájás és szédülés megszüntetésére, ízületi problémák kezelésére, illetve a memória- és figyelemzavarok megszüntetésére, a sebgyógyulás elősegítésére és a sportteljesítmény fokozására. A tökéletesen fájdalommentes eljárás ráadásul mellékhatás nélkül alkalmazható fémbeültetés, epilepszia, pacemaker, terhesség és tumor esetén is.
A BEMER-technológia központi eleme egy sokdimenziós jelszerkezet, ami akár az éjszakai órákban is hatékonyan stimulálja a korlátozott vagy zavart mikrokeringést, ezáltal a szervek vérellátását. A mérések szerint a kezelést követően 26 százalékkal is javulhat a vérkeringés, aminek köszönhetően felgyorsulnak a gyógyulási folyamatok, csökken a fertőzésekre való hajlam, javul a szervezet természetes védekezőképessége, illetve a szervek és szövetek táplálása, valamint a végtermékek hatékonyabb eltávolítása. Érezhetően enyhül a stresszes állapot, hatékonyabbá válik a szervezet szabadgyökök elleni védelme, jobb lesz a teljesítőképesség, és jelentősen megnő a terhelhetőség.
A módszer előnyeit a Hegyvidék újság olvasói – a www.mikrokeringesjavitas.hu jóvoltából – ingyenes nyílt napokon saját maguk is megtapasztalhatják, míg a Hegyvidék Kártya-tulajdonosoknak és kerületi nyugdíjasoknak további kedvezményeket biztosítanak.

Os.

 

A nyílt napok időpontja: 2012. május 3. és május 10. Cím: 1126 Budapest, Istenhegyi út 29–31. A nyílt napokon előzetes regisztrációt követően tudják fogadni a jelentkezőket, érdeklődni a 06/30-847-65-07-es telefonszámon lehet. További információk: www.mikrokeringesjavitas.hu.