Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
Forgalmi_korlatozasok_a_Nagy_Jeno_utcaban

Forgalmi korlátozások a Nagy Jenő utcában

Továbbra is részleges forgalomkorlátozásra kell számítani a Nagy Jenő utcában, ahol a csatorna fővezetékcseréje zajlik. Mivel a felújítás az útpálya középső részét érinti, az április végéig tartó munkálatok idején az utcát csak a célforgalomban közlekedők használhatják.
A kivitelezés ideje alatt, a Tartsay Vilmos és a Dolgos utca közötti szakasz lezárásakor a Nagy Jenő utcából nyíló Dolgos utcát kizárólag a Csörsz utca felől lehet megközelíteni. A csatornafelújítás miatt korlátozzák a parkolást a Nagy Jenő utcában, míg az érintett ingatlanokat a munkaterületen szabadon hagyott sávon érhetik el a lakók, illetve az irodák dolgozói. A kivitelező folyamatosan tájékoztatja a környező ingatlantulajdonosokat az éppen aktuális munkálatokról, a lezárásokról, valamint a kapualjak előtti út- és járdabontásokról.
Közvilágítási kábelhálózat rekonstrukcióját végzi az Észak-Budai Zrt. a Böszörményi úton, a kivitelezés a 3-as számú társasháztól az Apor Vilmos tér–Csörsz utca csomópontjáig haladva több ütemben valósul meg. A járdán mindvégig biztosítják a gyalogosközlekedést és az ingatlanok megközelítésének lehetőségét, a csatlakozó utcák átvágásakor azonban útszűkületre kell számítani a Királyhágó térnél, valamint a Hollósy Simon és a Kiss János altábornagy utcánál. A felújítás befejezésének várható időpontja április vége.

(mm.)