Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Tiszta udvar, rendes ház - Társasházi pályázat

A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat keretében immár hatodik alkalommal hirdet pályázatot „Tiszta udvar, rendes ház” címmel. A pályázat új kategóriákkal bővül: nemcsak a szép kertekkel, hanem a virágos balkonokkal, erkélyekkel is lehet jelentkezni.

Az értékelés során a szép és ápolt környezet mellett a közösségi munkát kívánjuk díjazni, ezért olyan társasházi, akár többgenerációs csapatok jelentkezését várjuk, amelyek tagjai együtt dolgoznak kertjük, balkonjaik csinosításában, rendezésében.

 

A felhívás kategóriái:

1. kertek

2. balkonok*

3. kertek és balkonok*.

 

(* A 2. és 3. kategóriában indulóknál részvételi feltétel, hogy a ház balkonjainak minimum 80%-a vegyen részt a közös pályázatban.)

 

Nevezési határidő: 2014. április 14.

 

Jelentkezéseiket e-mailben (szasz.monika@hegyvidek.hu) vagy postai úton (Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat, 1126 Budapest, Böszörményi út 23–25.), Szász Mónika részére címezve várjuk „Tiszta udvar, rendes ház 2014” jeligével.

A pályázaton, kérjük, tüntessék fel a nevezési kategóriát, a ház címét, valamint

a pályázók kapcsolattartójának nevét, telefonszámát, esetleg e-mail címét.

 

A zsűrizés május hónapban zajlik, a társasházakat előzetesen megbeszélt időpont szerint keresi fel a bírálóbizottság. A legaktívabb közösségek 2014. június 15-én vehetik át elismerésüket a Hegyvidéki Napok keretében, amivel kapcsolatban a pályázókat írásban/telefonon értesítjük.

Hegyvidéki Önkormányzat