Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Hegyvideki_pedagogusbal

Hegyvidéki pedagógusbál

Felejthetetlen pillanatokkal gazdagította a jelenlévőket a tizennyolcadik alkalommal megrendezett pedagógusbál, amin minden eddiginél többen, közel háromszázan vettek részt. A korábban tanárként dolgozó Pokorni Zoltán polgármester köszöntőjében elmondta, hogy az ünnepség hosszú ideje sikeres, nem véletlenül. „Úgy gondolom, azok az értelmiségi szakemberek, akik egész évben egymás mellett dolgoznak, igényt tartanak arra, hogy kötetlenebb formában is találkozzanak. Itt történnek az igazi eszmecserék” – fogalmazott a polgármester, aki külön kiemelte a szervezők áldozatos munkáját.
„Fontos, hogy azok az emberek, akik a hétköznapjaikat együtt töltik, ilyen módon is találkozzanak – tette hozzá Fonti Krisztina alpolgármester. – Ez az est nagyban befolyásolja majd a munkahelyi légkört, hiszen kiváló lehetőség arra, hogy a pedagógusok közelebbről is megismerjék egymást.”
A Normafa Óvoda által rendezett bál hangulatát a jóízű beszélgetések mellett zenei kvíz, érdekes műsorok, táncos mulatság és svédasztalos vacsora fokozták tovább. „Már szeptemberben elkezdtük a szervezést. Köszönetet kell mondanom, hiszen az önkormányzat támogatása nélkül nem valósulhatna meg évről évre ez a hagyományos program” – avatta be lapunkat az est kulisszatitkaiba Doba Csilla, az óvoda vezetője, akinek neves hegyvidéki üzletek szponzorációját is sikerült megszereznie: a tombolán értékes papír-írószer utalványokat, cukrásztermékeket és más izgalmas meglepetéseket sorsoltak ki.
„Tavaly vettem részt először a pedagógusbálon. Akkor annyira jól éreztem magam, hogy nem volt kérdés, most is eljövök. Nagyon örülök annak, hogy közelebbről is megismerhetem a kollégáimat” – méltatta a rendezvényt Tóth Emese, a Virányos Általános Iskola tanára, majd mosolyogva azt is hozzátette, bizony, a pedagógusok – persze, normális keretek között – a bulizáshoz is nagyon értenek.

B. M.