Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Karatesikerek_az_orszagos_diakolimpian

Karatesikerek az országos diákolimpián

Nagyszerűen szerepeltek a Hegyvidék SE Shuhari Dojo karatékái az országos diákolimpián. Simák Dániel első, Demeter Áron második, Flórián Nóra harmadik lett a formagyakorlat-versenyen, míg küzdelemben Demeter Áron bronzérmet szerzett. Ezzel több ponttal gazdagították a XII. kerületi iskolákat az oktatási intézmények közötti csapatversenyben.
Nemcsak a gyerekeknek, hanem a karatékákat felkészítő Anti Zsuzsannának is jól sikerült az őszi versenysorozat. A fekete öves mester a horvátországi Medimurje Open és a Croatia Open versenyeken, valamint a Budapest Openen egyaránt a harmadik helyen végzett. Ezek az eredmények is beleszámítanak abba a rangsorba, ami alapján a szakszövetség eldönti, melyik versenyző képviselheti Magyarországot a következő világversenyeken.
Ami a közeljövőt illeti, decemberben még elérhető a dojóban az a háromszor három alkalomra szóló bérlet, amellyel a karate, az aikidó és a judo alapjaival ismerkedhetnek meg a január közepén induló kombinált tanfolyam résztvevői. Ez különösen ajánlott a 14 éven felüli lányoknak, mert a kilenc alkalmat magában foglaló kurzus elegendő ahhoz, hogy elsajátítsák a gyakorlatban is használható legfontosabb önvédelmi fogásokat.

-os