Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

A Hal neve: Lapka

Lezárult a Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda által meghirdetett „A Hal neve?” rajz- és névpályázat. „Majd nyolcvan pályamű érkezett, aminek elmondhatatlanul örülünk – mondta Móczán Mónika, a Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda ügyvezető igazgatója. – Immár két hónapja, hogy úszóiskolánk és a sportközpont nem lehet aktív részese a gyerekek életének. Az elmúlt időszakban igyekeztünk minden ötletet kihasználni, lehetőséget megragadni arra, hogy mégis kapcsolatban maradhassunk. Éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy ennyien pályáztak.”
A pályázat nyertese, Saufer Szófia nemcsak névötletével nyerte el a zsűri tetszését, hanem szép rajzával is. A Hegyvidéki Úszóiskola lepényhalát Lapka névre keresztelte el. Fődíja egy elektromos roller.
Kreatív, ötletes munkájáért különdíjat kapott Gál Huba, Soltész Lili, Rádi Luca és Martin Hanna Erika. Őket a Hegyvidéki Úszóiskola ajándékcsomaggal és vásárlási utalvánnyal jutalmazza. Az összes pályamű megtekinthető a Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda oldalán (hegyvideksport.hu).