Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Nyár, MOM Sport, táborok

Hamarosan itt a vakáció, ami a diákok számára öröm, a szülőknek viszont sokszor fejfájást okoz, hogy megfelelő elhelyezést találjanak gyermekeiknek. Ebben segít a MOM Sport, amely az idén is meghirdette nyári tematikus táborait.

A hetente változó, színes programokban közös, hogy a víz, az úszás áll a középpontban. A táborozók Buda legnagyobb strandját is birtokba vehetik. Éppen a vizes foglalkozások miatt csak a 110 centiméternél magasabbak jelentkezését fogadják el a szervezők, 4–14 éves korig. Ők viszont szabadon választhatnak az úszás, a szinkronúszás, a foci–úszás, a pingpong–úszás, a tánc–úszás, a lego–exathlon–úszás, a vízilabda, a kaland és a kreatív élmény–úszás között, vagy akár egymást követő hetekben többet is kipróbálhatnak.

A tematikus táborok esetében napi egy óra úszás és sportfoglalkozás szerepel a programban. Ezenkívül sok-sok játék, készségfejlesztő foglalkozás, vetélkedő, továbbá táboronként bábszínház, zenés előadások, sorversenyek és más vidám elfoglaltságok várják a gyerekeket.Nyar_MOM_Sport_taborok

Jó időben az UV-technológiával tisztított vizű medencék mellett a kerítéssel védett, parkosított kert, a gumipadlós játszótér, a szabadtéri konditerem és a műfüves focipálya is a táborozók rendelkezésére áll. Rossz időben, vagy amikor nem sportolnak, a MOM Sport légkondicionált termében játszhatnak, pihenhetnek a gyerekek.

A táborok mellett ismét lehet jelentkezni az intenzív úszótanfolyamra, 4 éves kortól. Vízhez szoktatótól a haladó szintig folyik a képzés, 10 és 5 napos turnusokban, mindennap 16.30–17.15 és 17.15–18.00 óráig. A turnusok időpontjai: június 21-től július 2-ig, július 5–16-ig, július 19–30-ig, augusztus 2–13-ig. A táborokra a tabor@momsport.hu, az úszókurzusokra az intenzivuszas@momsport.hu e-mail-címen lehet jelentkezni. További információk: momsport.hu/uszoda/nyari-tabor.

MM.