Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Bevásárlás otthonról: gyors, biztonságos, egyszerű

Sajnos kerületünkben is eltűnőben vannak a kisebb boltok, ami sokunk életét megnehezíti. A technikai fejlődésnek köszönhetően azonban kényelmesebbé válhatnak a mindennapok. A bevásárlást például már otthonról, a fotelben ülve is elintézhetjük, néhány perc alatt telefonon vagy interneten is leadhatjuk a rendelésünket, így megússzuk a sorban állást és a cipekedést. Egy csokorba gyűjtöttük azokat az üzleteket, amelyek a Hegyvidékre is kiszállítják termékeiket, legyen szó friss zöldségről, gyümölcsről, húsról, alapvető élelmiszerről, háztartási cikkről, vagy akár vény nélkül kapható gyógyszerről.

A koronavírus-járvány megjelenése óta különösen fontos szerepet kap az online bevásárlás, amivel nemcsak időt spórolunk, de biztonságos is, mivel elkerülhetjük a sokszor zsúfolt üzleteket. Kutatások szerint az internetes értékesítés 25 százalékkal nőtt, míg az élelmiszervásárlás napi szinten több mint 100 százalékkal emelkedett.
Emiatt egyre több kereskedő dönt úgy, hogy boltok helyett a világhálón árulja termékeit – és ennek előnyeit itt, a Hegyvidéken mi is élvezhetjük. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az üzleteket, amik lehetővé teszik, hogy otthonról, telefonon vagy interneten intézhessük a napi bevásárlásokat.

Óriási választék a GRoby-nál

Közel 9000-es termékválasztékának köszönhetően a GRoby-tól szinte mindent beszerezhetünk, amire szükségünk van. Az élelmiszerek mellett – legyen szó friss pékáruról, vagy a speciális étrendbe illeszthető termékekről – háztartási és vegyiárukat, sőt ajándékcsomagokat is rendelhetünk. Nagy előny, hogy nemcsak online, hanem telefonon is vásárolhatunk.

A kiszállítás díja egységesen 990 Ft, 29 990 Ft felett pedig 0 Ft.

Online bevásárlás: www.groby.hu

Telefonos rendelés: +36-1/476-36-88

Zöldséges Futár – időseknek is

Zöldség, gyümölcs, savanyúságok, magvak, aszalványok, egészséges termékek, alapvető élelmiszerek, édességek, desszertek, sós snackek, sütemények széles választékát kínálja a Zöldséges Futár, amely 24 óra alatt kiszállítja a megrendelt termékeket.
„A megalakulásunk óta létezik nálunk a telefonos rendelés lehetősége, elsősorban az idősebb korosztály tagjaira gondolva, akik közül bár sokan nagyon ügyesen használják a jelen kor vívmányait, sokuk egyáltalán nem fér és nem ért ezekhez. A pandémia idején nemcsak az idősek, hanem a hirtelen szükség miatt nagyon sokan vették igénybe a telefonos rendelést – mondta el lapunknak Zsiga András, a Zöldséges Futár képviselője, aki arról is beszélt, mire a legbüszkébbek. – Általában semmire nem kell azt mondanunk, hogy nincs, és helyettesítő termékekkel sem dolgozunk, csak nagyon ritkán. Ha szerdára rendel valaki, akkor szerdára is szállítunk. Minden megrendelést, ami egy adott napon 15.00 óráig beérkezik, másnap a saját futárjaink kézbesítik.”
A minimális rendelés értéke 4990 Ft. A kiszállítási díj Budapest területén 490 Ft, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén pedig 0 Ft.

Online bevásárlás: zoldsegesfutar.hu

Telefonos rendelés: +36-30/215-3622 (8.00–18.00 óráig)

Friss hentesáru a Bring My Meattől

A Bring My Meat széles termékkínálatának köszönhetően a hagyományosnak számító friss baromfi-, sertés- és marhahúsok mellett különböző húskészítmények, valamint bivaly- és mangalicakülönlegességek közül is válogathatunk.
„Tudjuk, hogy az idősebb generációnak, sőt sokszor még a fiatalabbaknak is problémát jelent kiigazodni az interneten és a különböző webshopokban, ezért úgy döntöttünk, telefonon is fogadjuk a kedves vásárlók érdeklődését és rendeléseit. Termékeink kilencven százalékban magyar gyártóktól származnak, ezért biztosítva van, hogy mindig friss húst tudunk kiszállítani a megadott határidőn belül” – fogalmazott Pintér András, a Bring My Meat Kft. ügyvezető igazgatója.
A kiszállítás díja 990 Ft. A megrendelt friss hentesárut 2-5 nap alatt viszik házhoz.

Online bevásárlás: www.bringmymeat.hu

Telefonos rendelés: +36-70/771-1360

Nagybevásárlás néhány kattintással

Szinte végtelen azoknak a kiskereskedéseknek és hipermarketeknek a listája, amelyektől az online térben tudunk vásárolni. A rendelés menete általában mindenhol ugyanaz: a kiválasztott termékeket beletesszük a virtuális kosarunkba, megadjuk a szállításhoz szükséges adatainkat, kiválasztjuk a nekünk leginkább megfelelő időpontot a kézbesítéshez, majd fizetünk azonnal, online, vagy akár készpénzzel a futárnak.

Príma

A Príma webáruházából élelmiszert, tisztítószert, kozmetikai terméket, de akár állateledelt is rendelhetünk. A Príma üzletek teljes kínálatát megtalálhatjuk az online boltban is.
A szállítási költség Budapesten belül 199 és 699 Ft között mozog, attól függően, hogy melyik idősávot választjuk. A kiszállítás díjmentes, amennyiben a kosárérték eléri a 25 000 Ft-ot. 10 000 Ft alatti bevásárlás esetén a XII. kerületbe 1500 Ft-ért hozzák házhoz a megrendelt termékeket.

Online bevásárlás: prima.hu

Spar

A SPAR Magyarország 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ez idő alatt hazánk egyik meghatározó élelmiszer- és napicikk-kereskedelmi láncává vált. Modern korunk igényeit a SPAR is felismerte, így ma már a webáruházán keresztül is bevásárolhatunk. Kínálatában szinte minden megtalálható: friss húst, pékárut, tisztítószert, szépségápolási cikkeket és kényelmi ételeket is házhoz rendelhetünk.

A kiszállítás díja idősávonként változik.

Online bevásárlás: www.spar.hu/onlineshop

Tesco Otthonról

A Tesco Otthonról elnevezésű szolgáltatásnak köszönhetően szinte mindent beszerezhetünk, ami egy nagybevásárláshoz kell. A házhoz szállítás mellett a Tesco Átvételi Pontjára, személyes átvétellel is kérhetjük a rendelésünket. Vásárláskor kiválaszthatjuk azt is, hogy ha az adott áru épp nincs készleten, akkor engedélyezzük a helyettesítő terméket is.

A kiszállítás díja idősávonként változik.

Online bevásárlás: www.bevasarlas.tesco.hu/groceries

Auchan

A hipermarketből az alapvető élelmiszerek mellett játékokat, háztartási cikkeket és elektronikai termékeket is rendelhetünk. A kiszállítás díja idősávonként változik, 35 000 Ft felett az élelmiszer-rendelés költsége 1 Ft.

Online bevásárlás: www.online.auchan.hu

Foodpanda

A Foodpanda felületén nemcsak a közeli éttermekből rendelhetjük meg kedvenc fogásainkat, de most már különböző üzletek portékái közül is válogathatunk. A XII. kerületbe sok más mellett a Pagony utcai Tescóból, a Rétköz utcai Pennyből, sőt gyógyszertárakból is rendelhetünk.

A rendelés minimális értéke – üzletek esetén – 2000 Ft, a kiszállítás pedig teljesen ingyenes.

Online bevásárlás: www.foodpanda.hu

Kifli.hu

Magyar gazdák portékái, olasz specialitások, friss pékáru, közismert élelmiszermárkák, speciális és vegán alapanyagok, készételek, szépségápolási cikkek, vény nélkül kapható gyógyszerek, irodai felszerelések és gyors házhoz szállítás – a kifli.hu különlegessége az általa kínált termékek minőségében rejlik. Az online áruház a pazarlás ellen is fellép, ezért „polcain” a közeli lejáratú, ám biztonsággal fogyasztható portékák is helyet kapnak, amiket akár 50 százalékos kedvezménnyel „megmenthetünk”. Az internetes áruház a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel is együttműködik, az el nem adott termékeket eljuttatja az arra rászorulókhoz.

A kiszállítási díj kosárértéktől és időszaktól függően változik. 12 000 forintos vásárlás felett teljesen ingyen házhoz hozzák a csomagot.

Online bevásárlás: www.kifli.hu

Roksh: több üzlet egy helyen

A Roksh honlapján az irányítószámunk megadása után kiválaszthatjuk, hogy melyik üzletből szeretnénk vásárolni. Az Aldiból, a Tescóból, a Prímából, az Auchanból vagy a Metróból is rendelhetünk – ennek köszönhetően a boltok árait is összehasonlíthatjuk.

A kiszállítás díja idősávonként változik, 29 990 Ft feletti kosárérték esetén díjmentesen rendelhetünk kedvenc boltunkból.

Online bevásárlás: www.roksh.com

Boussebaa Mimi