Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Értékvédelmi támogatás

Tisztelt Hegyvidéki Polgár! Örömmel értesítjük, hogy 2023. április 21-től ismét lehetőség nyílik pályázni az önkormányzat 2023-as „Értékvédelmi támogatására”.

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat pályázatot hirdet a XII. kerületben található védett és értékvizsgálati folyamat alatt álló épületek felújítási munkálatainak és az ezekhez kapcsolódó építészeti tervek díjazásának utófinanszírozással történő támogatására. A pályázatok benyújtására a kiírásban szereplő dokumentumokkal együtt 2023. április 21. napjától folyamatosan van lehetőség a 2023. évi költségvetési rendeletben meghatározott támogatási keretösszeg kimerüléséig. A kerületi értékvédelmi pályázat benyújtásának nem feltétele a társasházi forma, valamint a pályázaton való részvétel nem zárja ki az egyéb társasházi pályázatra való jelentkezést. Az idei évtől a pályázati kiírást követően már megkezdett építési tevékenység esetén is benyújtható a pályázat.

A pályázaton elnyerhető támogatás mértéke a védettségtől és a munkától függően maximum 1 000 000–4 000 000 Ft összegű lehet.

A pályázatok benyújtása és elbírálása folyamatos. A pályázati kiírás az alábbi oldalon érhető el: www.hegyvidek.hu/onkormanyzat/felhivasok-palyazatok/onkormanyzat-altal-meghirdetett

A helyi védett értékekkel kapcsolatban az alábbi oldalon található tájékoztatás: hegyvidek.hu/ugyintezes/varosrendezes/helyi-ertekvedelem

További kérdések esetén, kérjük, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz az alábbi e-mail-címen és telefonszámon:

- ertekvedelem@hegyvidek.hu

- 06-70/953-1813

Hegyvidéki Önkormányzat