Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Tájékoztató településrendezési tervek egyeztetéséről

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok, Érdekképviseleti, Civil és Gazdálkodó Szervezetek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat partnerségi egyeztetést kezdeményez a Dél-Hegyvidék Kerületi Építési Szabályzatáról szóló Budapest Főváros XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének 36/2021. (XII. 14.) önkormányzati rendelete és a Kissvábhegy Kerületi Építési Szabályzatáról szóló Budapest Főváros XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2021. (XII. 14.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: KÉSZ) módosításával kapcsolatosan.

Tájékoztatjuk, hogy a KÉSZ-ek tervezete hamarosan megtekinthető lesz önkormányzatunk honlapján, a Készülő településtervek és településképi rendelet hírei menüpont alatt. A KÉSZ-ek tervezetei az Elektronikus Térségi Tervezést Támogató Rendszer (röviden: E-TÉR) felületén is közzétételre kerülnek.

A tervezetek regisztrált partnerek számára az E-TÉR felületén véleményezhetők lesznek, azonban felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a véleményezési eljárásban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció menetével és az E-TÉR használatával kapcsolatban további információ az alábbi oldalon érhető el: www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal. Javaslataikat és észrevételeiket, kérjük, az E-TÉR felületén keresztül, a honlapon feltüntetett határidőig szíveskedjenek elküldeni.

További felvilágosítást a Budapest Főváros XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodájában, a 06-1/224-5960-as telefonszámon, valamint a partnerseg.kesz@hegyvidek.hu e-mail-címen kaphatnak. Az iroda munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu) elérhető a kerület egészére vonatkozó térinformatikai rendszer (Minerva). A térinformatikai rendszer segítségével teljeskörűen tájékozódhatnak az aktuális szabályozási előírásokról, beépítési lehetőségekről.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Pokorni Zoltán polgármester megbízásából:

Szabó-Kalmár Éva

Városrendezési és főépítészi iroda, irodavezető