Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyerekeket és felnőtteket is vár a Hegyvidéki Úszóiskola

Kezdőket, újrakezdőket, haladókat, kicsiket és nagyokat egyaránt szívesen fogad tanfolyamain a Városmajor utcai sportközpontban működő, a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft.-hez tartozó Hegyvidéki Úszóiskola. A 45 perces foglalkozások négyhetes turnusokban, hétfőtől péntekig 15.15–18.15-ig zajlanak. A gyerekek legnagyobb örömére az órák végén a játékra is jut elegendő idő.
A szervezők figyelnek arra, hogy a csoportokban lehetőleg azonos korúak legyenek, ám a fő szempont az úszástudás. Ennek megfelelően a fiatalok – előzetes szintfelmérést követően – vízhez szoktató, kezdő, mély vízhez szoktató, félhaladó és haladó csoportokba kerülnek. Ez azért fontos, mert így tudnak megfelelően együtt haladni, majd továbblépni a következő szintre.
A turnusok tehát egymásra épülnek, a kiváló edzőgárda mellett ez a siker egyik alapja. Erről is beszélt lapunknak Móczán Mónika, a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. vezetője, aki elmondta, hogy a töretlen fejlődés a legfontosabb: „Oktatóink a különböző úszásnemek magabiztos elsajátítására helyezik a hangsúlyt, és igyekeznek egyénileg is minél többet foglalkozni a gyerekekkel.”
A tehetséges és szorgalmas tanulók a versenyzésre is felkészülhetnek az úszóiskolában. Már 4 éves kortól, legalább két úszásnem ismeretével lehet jelentkezni a versenyelőkészítő csoportba. Az edzések mindennap 18.15–19.00-ig tartanak Perjámosi Katalin és Sallay Tamás vezetésével.Gyerekeket_es_felnotteket_is_var_a_Hegyvideki_UszoiskolaA gyerekek mellett a felnőttek oktatására szintén lehetőség nyílik a Városmajorban. Az idősebb korosztály tagjai hétfőtől péntekig 19.00–20.00-ig járhatnak úszásórákra. Teljesen kezdők is mehetnek, valamint azok is, akik csak a tudásukat szeretnék felfrissíteni.
A nyolc alkalomra szóló bérlet 18 000, míg a négy alkalomra szóló 12 000 forintba kerül, ez utóbbi kizárólag a pénteki idősávokban érvényes. Betegség vagy más okból történő hiányzás esetén a bérlet lejártáig van lehetőség a pótlásra. Továbbra is létezik a testvérkedvezmény, ami gyermekenként 500 forint jóváírást jelent.
Az első turnus szeptember 4-én startolt, az idei utolsó november 27-én kezdődik. Január 3-án pedig már indul is az új esztendő első csoportfoglalkozása.

-os

További információ és jelentkezési lap: hegyvidekiuszoiskola.hu