Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Uj_jarda_epul_a_Kutvolgyi_uton

Új járda épül a Kútvölgyi úton

Az önkormányzat folyamatosan gondoskodik arról, hogy minél jobb körülmények között közlekedhessenek a gyalogosok és az autósok a Hegyvidéken. A Kútvölgyi út alsó részén, különösen a körforgalom és a Fészek utca közötti szakaszon rossz állapotban van a járda, ezért a korán beköszöntő jó időt kihasználva felújíttatja azt a kerületvezetés.
Nem csupán a több helyen felpúposodó, emiatt botlásveszélyes aszfaltréteget cserélik ki a szakemberek, hanem a teljes járdaalapot újjáépítik. A munka már zajlik a páros oldalon – a Fészek utcai sarok közelében zöld sávot is kialakítanak –, és hamarosan a szemközti oldalon is megkezdődik.
Folyamatban van a Hangya utca és Thomán István utca közötti lépcső rekonstrukciója. Ennek során a kivitelező kijavítja a letöredezett lépcsőfokokat, valamint megerősíti a lépcsők széleit. A felújítás a korlátok újrafestését is magában foglalja.
A végéhez közeledik a Kiss János altábornagy utca felújítása az Alkotás utca és a Győri út közötti szakaszon. Jelenleg a közműaknák szintbe helyezése zajlik, ezt követi az aszfaltozás. A kapcsolódó járdák aszfaltozása már elkészült.Uj_jarda_epul_a_Kutvolgyi_utonA téli hideg időjárás megviselte az utakat, a mostani „kátyúszezonban” már közel nyolcszáz úthibát javítottak ki a munkások, és az újabbak megszüntetése is folyamatban van. A következő napokban a Zsigmond Vilmos utcában, az Arató utcában, az Arató közben, a Hajnalka utcában, a Melinda úton, a Széchenyi-emlék úton, a Farkasvölgyi úton, a Csíz utcában, a Fülemile úton, a Normafa úton, az Őzike úton és a Menyét utcában dolgoznak.
A főutak és a tömegközlekedéssel érintett utcák továbbra is a fővároshoz tartoznak, ezek esetében a 06-1/301-7500-as telefonszámot lehet hívni. A többi útszakaszon észlelt hibákat a www.hegyvidek.hu weboldalon keresztül érdemes bejelenteni.

-os