Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

A férfiak továbbra is feljutó helyen állnak

A labdarúgó Budapest-bajnokság II. osztályában vitézkedő Hegyvidék SE gárdája a 26. és a 27. fordulóban egy döntetlennel és egy győzelemmel lépett egyet (illetve kettőt) a feljutás irányába.

Előbb a MAFC-Favorit ellen mérkőztek a hegyvidéki labdarúgók, ám hiába nyertek ősszel 4–2-re, ez alkalommal meg kellett elégedniük egy sovány 1–1-es döntetlennel. Előbb a Bereznai buktatásáért megítélt tizenegyest értékesítette Csucsi, majd számos hazai helyzetet követően az ellenfél is büntetőhöz jutott, amelyet értékesített, s később már nem változott az eredmény.

A 27. fordulóban, a MÁV Előre SE elleni, gólzáporos mérkőzésen így állt fel a Hegyvidék SE: Lővey (Garam) – Dajka, dr. Csipler, Csucsi, Csiky (Dina) – Bereznai, Erőss, Soulavy (Mesterházy), Szentesi – Novoszádi (Kiszljakov) – Varga.

A mérkőzésen csak az volt a kérdés, meddig bírja kapott gól nélkül a mindössze kilenc játékost szerepeltető MÁV Előre. Negyedóra elteltével először Bereznai lőtt az ellenfél kapujába, majd egymást érték az újabb találatok. Végül Bereznai (2) mellett Szentesi (2), Csucsi (11-esből), Varga, dr. Csipler, Kiszljakov és Dina is feliratkozott a gólszerzők közé, így alakult ki a 9–0-ás végeredmény.

J. K.