Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorshitel az ékszerboltból!

Gyorshitel az ékszerboltból!Bárkivel előfordulhat, hogy meg kell küzdenie egy-egy átmeneti pénzzavarral, váratlan kiadásokkal.

Számos pénzintézet kínál hitellehetőséget; a közelmúltban ringbe szállt egy újabb „versenyző”, az Orex-Zálog Zrt. Kleeberg Zoltán zálogigazgatót kérdeztük cége elképzeléseiről, további céljaikról.

– Tevékenységét tekintve cégünk hívhatná magát akár „Ékszerbanknak” is, hiszen itt bárki akár név nélkül hitelhez juthat, biztosítékul ott hagyva ékszerét. A hajdani záloghitelezőket kísérő pejoratív jelzők emléke mára a múltba réved. Ügyfeleinknek nem kell félni a korábban fenyegető „uzsorakamattól”.

Az Orex-Zálog Zrt. a nagymúltú Orex Óra-Ékszer Kereskedőház Zrt. testvérvállalataként jött létre, alapítója közvetve az Orex Zrt. többségi tulajdonosa, az Osztrák Dorotheum GmbH & Co KG, amely az osztrák ékszerpiac meghatározó szereplője. Aukciós tevékenysége mellett a legnagyobb záloghitelező hálózat is egyben.

Ők több mint 300 éves tapasztalattal a hátuk mögött stabil szakmai hátteret biztosítanak nekünk is a képzés-továbbképzés, a gyakorlati munka-ellenőrzés terén egyaránt. Jól jön a segítség, hiszen Orex-Zálog Zrt. a múlt év októberében kezdte meg tevékenységét, mára 8 zálogfiókkal rendelkezik, melyeket terveik szerint további fiókok követnek hamarosan.

Az Orex-Zálog Zrt. Margit krt. 91. sz. alatti (Moszkva téri) zálogfiókjában az éves kamat nyitási akcióban 2,4%, de ha mindent összeadunk, akkor sem kapunk óriási számot, hiszen itt 1000 Ft hitel mindössze napi 82 fillérbe kerül (90 napos futamidőt egy napra vetítve).

Munkatársaink többsége ötvös végzettségű szakember, aki zálogbecsüs gyakorlat mellett egyaránt jártas a különböző nemesfémtárgyak, drágakövek értékelésében is.

A cég rendkívül fontosnak tartja, hogy ügyfelei elégedettek legyenek szolgáltatásaival, és később is felkeressék őket. A viszszatérő ügyfeleket törzskártyás kedvezményekkel várják, ami egyaránt jelent hitelfelvételkor kamatkedvezményt, illetve vásárláskor árengedményt.

A zálogpiacon szokatlan számos újítást is bevezettek, mint például a védett elzálogosítás, vagy ügyfelek értesítése SMS-ben, ha a türelmi idő vége közeleg stb. Jöjjön be Ön is, győződjön meg kedvező ajánlatainkról! Ha elégedett volt szolgáltatásainkkal, mondja el másoknak is!

(X)