Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Zsírbontás – nincs többé háj?!

A karácsonyi evős időszak elmúltával az újévi fogadalmaink között előkelő helyen szerepel a „most aztán tényleg sikeres fogyókúra”. Különféle módszerek vannak a több (kevesebb) kiló, centi elvesztésének segítésére.

Létezik egy alakformáló gép, amely fókuszált ultrahanggal szétrobbantja a zsírsejtek falát, úgy, hogy az idegeket, izmokat, véredényeket, kötőszövetet nem roncsolja. A zsírsejtek tartalma a vér és a nyirokrendszer segítségével a májba kerül, ahol a természetes folyamatok segítségével kiválasztódik, a széklettel távozik a szervezetből.

Ha a kezelés után legalább két hétig meg tudjuk akadályozni a zsírok visszaépülését, és továbbiakat sem veszünk magunkhoz, az elpusztított zsírsejteknek örökre végük. Ennek érdekében legalább két hétig ajánlott a szénhidrát- és zsírmentes, körülbelül 1200 kalória energiatartalmú diéta betartása, a nyirokrendszer élénkítéséhez pedig kötelező a sok folyadék fogyasztása. Tudni kell azonban hogy a helytelen életmód, táplálkozás és a mozgáshiány következtében a test más részeire újra zsír és háj telepedik.

A kezelés körülbelül két órát vesz igénybe, a „robbantás” enyhe égő érzéssel jár. Az elérhető térfogatcsökkenés minimum két centi, ami persze függ a genetikai tényezőktől, az anyagcserétől és az életmódtól is. Havonta egy kezelés végezhető el.

A fogyókúrázók tudják, csodaszer igazából nincs, az áhított kilóvesztéshez türelem, akaraterő és sok munka szükséges.

(BJ)