Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

A Fitparádé és a Lite Wellness Club különleges programjai

Az eddigieknél is színesebb programokkal várják a rendezők a hegyvidéki önkormányzat kiemelt támogatásával idén is megrendezésre kerülő Fitparádé látogatóit a XII. kerületi Sportmaxba 2009. október 17–18-án! A Fitparádé sportversenyei és egészségexpója mellett most aktív sportolásra is lehetőség nyílik a Sportmaxon belül található Lite Wellness Clubban. Fitnesz és egyéb sportágak minden mennyiségben!
 
A Lite Wellness Club magyar tulajdonban lévő fitneszklub-hálózat Budán, a XI. és XII. kerületben található életmódklubjaival. A vendégek a kikapcsolódás és aktív mozgás élménye mellett inspirációt kapnak életmódjuk változtatásához, mindezt professzionálisan képzett személyi edzők, gyógytornászok és oktatók segítségével. A klubok szolgáltatásai között megtalálható a fitnesz, a squash, a legújabb irányzatoknak megfelelő aerobik-, illetve alternatív óratí pusok, valamint a teljes kikapcsolódás élményét nyújtó wellnessszolgáltatások. Azok számára, akik nemcsak nézelődnének, hanem szívesen mozognának is, a Lite Wellness Club változatos programokat kínál október 17-én. Tedd próbára állóképességedet egy izzasztó, SPINNING®-en! Ha még nem jártál aerobikórán, most eljött a te időd, hogy kipróbáld kifejezett en kezdőknek összeállított óráinkat, de ha már ruti nosan koptatod a steppadot, vagy épp sokadik aerobikcipődet, akkor nem fogsz unatkozni jól ismert prezentereink haladó óráin!
 
19_Page_16_Image_0020
 
A wellness óratí pusok kedvelői olyan különleges, testi és szellemi felüdülést nyújtó órák közül válogathatnak, mint a Pilates, BodyART® vagy a NIA. Kipróbálhatod a legmodernebb gépparkkal felszerelt fitnesztermünket, de ha még nem jártál edzőteremben, teremedzőink segítenek a gépek helyes használatában. A rendezvény napján kérésedre vérnyomásodat ingyen megmérjük. A squash kedvelőiről sem feledkeztünk meg. Egész napos squashversenyre invitálunk, ahol a nyertest kupával és éremmel jutalmazzuk. A gyermekeket gyermekmegőrzőnkbe várjuk vidám játékokkal.
 
A csoportos órákon korlátozott létszámban lehet részt venni, ezért előregisztráció szükséges. Jegyek vásárolhatók a Lite Wellness Clubok recepcióin. A klubtagok számára a belépés ingyenes, regisztráció a recepciókon. A Lite Wellness Club programján részt vevő vendégek karszalagjukkal a Fitparádé mindkét napján ingyen részt vehetnek. Hegyvidéki lakosok számára a belépés ingyenes, amihez lakcímkártya felmutatása és előregisztráció szükséges.
 
A klub részletes programja és a belépés feltételei megtekinthetőek a www.litewellness.hu oldalon.