Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Ingyenes reklámfelület vállalkozóknak a Minerván

Tisztelt Hegyvidéki Vállalkozók, Üzlettulajdonosok, Polgárok!
Önkormányzatunk a helyi kiskereskedelem és a helyi vállalkozások fejlődésének és prosperálásának elősegítése érdekében nyilvános és ingyenes reklámfelületet alakít ki a MINERVA térinformatikai rendszerben. A népszerű és sokak által használt térinformatikai rendszer továbbfejlesztésének keretében lehetőséget biztosítunk, hogy a kerületben működő, székhellyel itt rendelkező vállalkozások megjelenjenek a rendszer böngészőfelületén.

Elképzeléseink szerint a telephelyek, vállalkozások megjelenítésére egy látványos, a szolgáltatás ikonját megjelenítő, tematikus és kereshető adatbázist alakítanánk ki a lakosság számára. Ez az adatbázis szándékaink szerint nyilvános reklámfelületként is működne, ezért az adatbázisba való felvételt önkéntes nyilatkozat alapján tudjuk biztosítani, ami egyben adatlapként is szolgál,és az alábbi információkat tartalmazná:
– vállalkozás megnevezése,
– szolgáltatás megnevezése,
– szolgáltatási csoport megnevezése,
– cím,
– nyitva tartás,
– telefonszám,
– weboldal linkje,
– esetleges árengedmény a rendszerre hivatkozó ügyfelek részére,
– rövid ismertető (maximum 600 karakter).

Amennyiben a felkínált lehetőség felkeltette érdeklődésüket, regisztrációjukat önkormányzatunk honlapján (www.hegyvidek.eu) a Térinformatika/Vállalkozások menüpont alatt tehetik meg. A kitöltött jelentkezési adatlapot a vallalkozasok@minerva.hu e-mail címre kérjük eljuttatni adatfeldolgozás céljából.