Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Plusz egy hét tábor

A Városmajori Sportközpont az uszoda felújítása után – a Buborék úszóiskola szervezésében – még egy hét szervezett programmal várja mindazokat, akik a lehető legtovább folytatni kívánják a nyaralást, a nyári test- és léleküdítő foglalatoskodást, ám valamilyen oknál fogva ezt már nem tehetik a városon kívül, messze Budapesttől.
 
A Buborék augusztus 24-től a hét végéig egész napos programot kínál étkeztetéssel, uzsonnával és ebéddel, s nem utolsósorban kitűnő, vidám hangulattal, amely az oktatók és a gyerekek munka- (vagyis inkább játék-) kapcsolatát már az első találkozástól kezdve áthatja. A foglalkozásokat, mint máskor is, a sportcentrum épületében, valamint a szabadban tartják, a szokásos labdajátékok mellett olyan új elemek beiktatásával, mint az íjászat vagy az úgynevezett ugrálóvár.
 
Augusztus 31-től pedig folytatódnak a tanévi négyhetes úszóiskola-programok, a vízhez szoktató, kezdő, majd mély vízhez szoktató, félhaladó, illetve haladó, s végül a szintfenntartást beidegző edzésórák. Az oktatást úszóversenyek színesítik, amelyek izgalmat és sikerélményt adhatnak a gyerekeknek. Nem feledkeznek meg a felnőttekről sem, számukra továbbra is akvafi tnesz-foglalkozásokat, újdonság gyanánt pedig délelőttönként vízitorna-órákat tartanak. A kerületben lakó hetven év feletti vendégek ezt a szolgáltatást ingyen vehetik igénybe.
 
(r.)