Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Strand nyílik a Hegyvidéken

Május elsején nyitja meg kapuit a kerület első nyilvános strandja. A Sportmax Hegyvidék harminchárom méteres külső medencéje és a hozzá tartozó, újonnan kialakított, nagyméretű, füves napozókert a hét minden napján, az uszoda nyitva tartásához igazodva, este kilencig várja a fürdőzőket.
 
Már befejeződött a strandpihenő részének kiépítése, hamarosan pedig a „téli ruha” is lekerül a kültéri medencéről. A Sportmax Hegyvidék vadonatúj, akár napi ezer vendég fogadására is alkalmas strandján frissen telepített, vastag gyepszőnyeg, padok, napozóágyak és saját büfé várják a vendégeket, akik az uszoda valamennyi szolgáltatását igénybe vehetik. A harminchárom méteres medence látványos kivilágítást, a környezete csúszásgátló burkolatot kapott, a napfürdő után egy kis árnyékra vágyók, illetve a kisgyermekesek kedvéért a kertbe ötven új fát ültettek.
 
A tervek szerint egész napos, illetve időszakos belépőt is lehet váltani, és a jeggyel az uszoda élménymedencéjét is igénybe lehet venni. Július 15. és augusztus 28. között, az iskolai szünet ideje alatt nyári gyermektáborokat indítanak. Az úszó-, vízilabda-, foci-, sport- és szinkronúszó-táborokról további információ a www.sportmax.hu honlapon olvasható.
 
(m)