Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

All Star-gála a Hegyvidéken

Második alkalommal ad otthont a hegyvidéki Sportmax a magyar kosárlabdasport egyik legnagyobb eseményének, az All Star-gálának. A március 14-i rendezvényen pályára lép a magyar férfiválogatott, és ezúttal sem maradnak el a látványos show-elemek, mint például a zsákolóverseny.

Hegyvidék önkormányzata az idén is támogatja az All-Star Kosárlabdagála megrendezését, így a Csörsz utcai Sportmax másodszor lehet házigazdája az eseménynek. Mint mindig, ezúttal is a Magyarország–Liga All-Star válogatott összecsapás lesz a nap fénypontja. A nemzeti csapatot Mészáros Lajos és stábja jelöli ki, míg az All-Star szakvezetője az élvonalbeli bajnokság élén álló együttes edzője, jelen esetben Völgyi Péter, a Zalaegerszeg trénere. A legjobb Magyarországon játszó légiósokból álló keretet a nézők állíthatják össze – méghozzá a www.hunbasket.hu vagy a www.kosarlabdagala.hu internetes oldalon.

A hagyományokhoz híven természetesen más érdekes programok is várják a sportbarátokat március 14-én. A Rookie Game-en a hazai utánpótlás-válogatottak szórakoztatják majd a közönséget, és show-elemekben sem lesz hiány: zsákoló-, illetve hárompontos-dobó verseny színesíti a műsort, valamint fellép a Csillag születik produkcióban sikerrel szereplő Face Team is.

Belépőket február 15-étől lehet váltani a Magyar Kosárlabda Szövetség irodájában, illetve a helyszínen, a Sportmaxban (XII., Csörsz utca 14–16.). A felnőtteknek szóló jegyek ára 1500 forint, míg a diákok 500 forintért vehetnek részt a rendezvényen. A XII. kerület lakosai Hegyvidék Kártyával fél áron tekinthetik meg a gálát.

Ck.