Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
Megujult_a_gyermekrendelo

Megújult a gyermekrendelő

A Hegyvidéki Önkormányzat, a kerületi egészségügyi ellátórendszerben tervezett folyamatos modernizálási tevékenységén belül, nemrég kicseréltette a Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házi gyermekorvosi rendelő és védőnői szolgálat rossz állapotú nyílászáróit. Az önkormányzat fejlesztéséhez kapcsolódva az épületet fenntartó Szent János Kórház teljesen felújítja a földszinti homlokzatot.

Az utóbbi nyolc évben fokozatosan csökkenő kormányzati támogatások ellenére a Hegyvidéki Önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy saját bevételeit felhasználva minél jobb állapotba hozza a kerületi egészségügyi ellátórendszert. Ennek részeként az eszközvásárlások mellett az intézményeknek otthont adó épületeket is folyamatosan modernizálja.
Az energiamegtakarítás, egyúttal a gyógyító tevékenység feltételeinek javítása érdekében nemrég kicserélték a Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házi gyermekorvosi rendelő és védőnői szolgálat rossz állapotú nyílászáróit. A beépített új ablakoknak és bejárati ajtóknak köszönhetően nem csupán a fűtésszámla lesz alacsonyabb, hanem az utcáról beszűrődő zajok is megszűnnek. Az önkormányzat fejlesztéséhez kapcsolódva az épületet fenntartó Szent János Kórház teljesen felújítja a földszinti homlokzatot.

(m.)