Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Logó- és kabalafigura-pályázat

Külső megjelenésében is önálló arculatot szeretne adni a diákolimpia versenyeinek a Hegyvidéki Önkormányzat. A versengés szellemiségét, illetve hangulatát kifejező logó és kabalafigura megtervezésére december végén pályázatot írt ki a programsorozatot szervező XII. kerületi Szabadidősport Központ. A felhívásra a helyi általános és középiskolák tanulói mellett a Hegyvidéken élő iskoláskorú diákok is jelentkezhetnek.
Olyanok részvételére is számítanak, akik esetleg kevesebbet sportolnak, ritkábban indulnak el a versenyeken, viszont jó a fantáziájuk és a kézügyességük. Nekik érdemes még januárban ellátogatni az éppen zajló bajnokságokra, hogy közvetlenül is megismerjék azt a hangulatot, amelyet aztán rajzaikban megpróbálnak majd formába önteni. A munkamódszert illetően nincs semmilyen kikötés, csapatok pályázatait is elfogadják.
A beérkezett alkotásokat a sportközpont munkatársai értékelik, a legjobbnak ítélt tervek közül a kerületi lakosok szavazással döntik el a végleges sorrendet. A legjobb három pályázat értékes nyereményben részesül. Beküldési határidő: 2012. február 15. További információk: www.hegyvideksport.hu.

(em.)