Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Tiszta udvar, rendes ház - Pályázat lakóközösségeknek

A Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat keretében immár negyedik alkalommal hirdet pályázatot társasházak számára. A „Tiszta udvar, rendes ház 2012” pályázaton induló legszebb kert tulajdonosai díjazásban részesülnek.
Idén is főként olyan társasházak jelentkezését várjuk, ahol a lakóközösség együtt dolgozik, hogy környezetét minél vonzóbbá, ápoltabbá tegye, így a szép kert mellett a közösségi munka is igen fontos szempont lesz az értékelésben. Elsősorban olyan kerttulajdonosok jelentkezését várjuk, akik az előző években még nem jelentkeztek a felhívásra.
A társasházak 2012. április 16-ig jelentkezhetnek e-mailben (gaspar.fruzsina@hegyvidek.hu) vagy postai úton (Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat, 1124 Budapest, Böszörményi út 23–25., Gáspár Fruzsina részére címezve).
Jelige: Tiszta udvar, rendes ház 2012.

A pályázaton, kérjük, tüntessék fel a ház címét, a ház kapcsolattartójának nevét, elérhetőségét. A kerteket áprilisban, illetve májusban előzetesen megbeszélt időpont szerint keresi fel a bírálóbizottság.
A legaktívabb társasházi közösségek 2012. június 2-án vehetik át nyereményüket a Hegyvidéki Napok keretében.

Hegyvidéki Önkormányzat