Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Friss_informaciokkal_megjelent_az_uj_Hegyvidek_Kartya-katalogus

Friss információkkal megjelent az új Hegyvidék Kártya-katalógus

Elkészült az új Hegyvidék Kártya-katalógus, amelyben friss információkkal, kategorizáltan találhatók meg a kedvezményeket kínáló üzletek, szolgáltatók. Érvényes kártya birtokában több száz elfogadóhelyen lehet olcsóbban vásárolni.

Egészségmegőrzés, kultúra, sport, élelmiszer, vendéglátás, lakásfelszerelés, műszaki cikk, ajándék, utazás… A Hegyvidék Kártya-elfogadóhelyek között szinte minden olyan kereskedelmi tevékenység és szolgáltatás megtalálható, amit rendszeresen igénybe veszünk mindennapjaink során. Bár a Hegyvidéki Önkormányzat által elindított kártyaprogram 2009 óta töretlenül, folyamatosan bővülő kínálattal működik, vannak, akik számára még mindig nem ismert pontosan, mire is jó ez a rendszer.
Nos, az itt élők, illetve a kerületben dolgozók, tanulók 1000 forintért válthatják ki az önkormányzat ügyfélszolgálatán, vagy a www.hegyvidekkartya.hu oldalon igényelve a Hegyvidék Kártyát, amellyel a Hegyvidéken több mint kétszáz, országszerte pedig ezernél is több EDC (Euro Discount Club) felirattal ellátott helyen lehet kedvezménnyel vásárolni. A kedvezmények mértéke változó, a legtöbb üzletben legalább 5%-ot adnak, de előfordul 50%-os engedmény is.
A nagyobb partnerintézmények közül a MOM Kulturális Központban, a MOM Sportban, a Városmajor utcai uszodában, a Lukács fürdőben, a Budakeszi Vadasparkban vagy a csillebérci szabadidőközpontban 10%-kal olcsóbban váltható belépő, a Városmajori és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira 20%-os kedvezménnyel lehet bejutni, míg a Magyar Színháznál a jegy árának 20-50%-a is megspórolható a kártya használatával. Érdemes tudni, hogy a Hegyvidék Kártyákat minden évben újra kell érvényesíteni, a díja 500 forint, ez az összeg azonban a használat során gyorsan megtérül: például a MOM Sportban két felnőtt napijegy vásárlása után már hasznot termel.
Természetesen az elfogadóhelyek számára is előnyös a rendszer, hiszen a Hegyvidék Kártya segítségével újabb vásárlókra találhatnak rá a vállalkozók, akik a forgalombővülés révén növelhetik bevételeiket. A rendszerhez való csatlakozás díjmentes – a Hegyvidék Kártya kommunikációs felületei által így a kereskedők, szolgáltatók ingyenesen juthatnak értékesítésösztönző lehetőségekhez. Az itt élő, dolgozó, tanuló emberek és a kerületi vállalkozók egymásra találása végső soron a Hegyvidék egésze számára előnyöket kínál, nemcsak anyagi okok miatt, hanem azért is, mert érvényesülhet a program alapvető célja: a helyi közösségépítés, a lokálpatriotizmus erősítése.
A kártyahasználók számára nyújtott kedvezmények teljes listája lapunk 4. oldalán és a www.hegyvidekkartya.hu oldalon olvasható, illetve ugyanonnan letölthető a most megjelent Hegyvidék Kártya-katalógus. Az információs füzet a polgármesteri hivatal épületében az ügyfélszolgálaton és a portánál, továbbá a MOM Sportban, a MOM Kulturális Központban és a Városmajor utcai uszodában is megtalálható.

z.