Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Titanok_es_Vaganyok_a_vizben

Titánok és Vágányok a vízben

Másnaposok és Vagány Vágányok is vízbe szálltak a Hegyvidék Központ első alkalommal megrendezett vízilabdatornáján. Az érdekes nevű csapatok között ott volt a házigazda Hegyvidéki Titánok is, amely végül a harmadik helyen végzett.

A strandvízilabda a magyar sikersportágnak számító hagyományos vízipóló egyszerűsített változata. Igazi közönségcsalogató, látványos játék, amely éppen ezért világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
A hegyvidéki közönség tavaly már megismerkedhetett a sportággal, akkor az országos kupa egyik fordulójának adott otthont a Csörsz utcai sportközpont nyitott medencéje. A kedvező fogadtatást látva a Hegyvidék Központ illetékesei úgy döntöttek, a MOM Sporttal közösen saját meghívásos tornát szerveznek ugyanott.
A minibajnokságban öt csapat, a több OB I-es játékossal felálló Zuglói Vagány Vágányok, a Szolnoki Homárok, a Másnaposok, a Corvinus és a Hegyvidék–YBL játékosaiból összeálló Hegyvidéki Titánok vett részt. A nagy csaták mellett a sok strandoló amúgy is kiváló kedélyét DJ Mango és Busa Pista rapper műsora tovább javította.
Így aztán igazi fesztiválhangulatban zajlott az első hegyvidéki strandvízilabda-torna, amelyet végül a Zuglói Vagány Vágányok csapata nyert meg. A házigazda Hegyvidéki Titánok a Másnaposok mögött a harmadik helyet szerezte meg.

(em)