Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Mar_lehet_jelentkezni_a_Buborek_taboraiba

Már lehet jelentkezni a Buborék táboraiba

Amint vége a tanításnak, azonnal megkezdődnek a Buborék Úszóiskola nyári táborai. Az önkormányzat Városmajor utcai uszodájában június közepétől ötféle tematikus sporttáborba, valamint intenzív úszásoktatásra várják a gyerekeket.

A szokásoknak megfelelően az idén is a Városmajor utcai uszodával együttműködve szervez sporttáborokat a Buborék Úszóiskola. Az egyhetes turnusokban meghirdetett programok közvetlenül a tanév befejezését követően, június 16-án kezdődnek. Négyéves kortól fogadják a focizást, pingpongozást, kosárlabdázást és az érdekes kihívásokat szerető gyerekeket, akik mindemellett valamennyi táborban úszással is eltölthetik az idejüket.
A pingpong–úszó táborban a napi egyszeri úszásoktatáson túl a résztvevők szakedzők segítségével tanulhatják meg az asztalitenisz és a tollaslabda mesterfogásait, míg a kosártáborban a napi úszást kosárlabda-foglalkozások színesítik. Délelőtt a Városmajor utca 71. alatti műfüves pályán, rossz idő esetén az uszoda tornatermében pattog a labda a foci–úszó táborban, az úszásoktatásra délután nyílik lehetőség.
Különleges izgalmakat ígér a városlakó gyerekek számára a kalandtábor, amelyben az úszáson kívül egyebek közt a búvárkodással, bobozással, falmászással, görkorcsolyázással is közelebbi barátságot köthetnek a táborozók, akiket busszal szállítanak a külső programokra. Naponta kétszer úszásoktatás, vízilabda, foci és ügyességi játékok várják az úszótáborba jelentkezőket, míg a kéthetes turnusokra felosztott intenzív úszásoktatás során vízhez szoktató és kezdő, illetve mély vízhez szoktató és (fél)haladó csoportok indulnak. A táborozók számára reggelit, ebédet és uzsonnát biztosítanak a szomszédos Pannonia Sacra iskolában.

m.

További információk: www.buboreksport.hu.