Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Kortalanokat várnak a szenior életmódváltóra

Elkezdeni mindig lehet” – ez a mottója annak az ingyenes programnak, amelyet december 13-án 10 és 16 óra között rendeznek a Testnevelési Egyetemen. A szenior életmódváltón egyaránt számítanak az aktív és a kevésbé mozgalmas életet élő idősek, valamint a nyugdíjazás időszakát éppen most megélő korosztály részvételére.

A kezdeményezés az időskori életmódváltás fontosságát hangsúlyozza, lehetőséget biztosít a megfelelő, egész életen át űzhető mozgásformák megismerésére és kiválasztására, vagy akár az újrakezdésre. Ehhez hozzájárulnak a fizikai aktivitást a középpontba állító, személyre szabott tanácsadások és előadások – mások mellett Monspart Sarolta, Balczó András, dr. Berkes István, dr. Radák Zsolt, dr. Iván László és dr. Tőkéczki László részvételével –, valamint a sportágválasztást segítő állapotfelmérések.
A rendezvényt a sokszínű sportprogramok, szellemi játékok és csoportos edzések teszik teljessé. Az érdeklődők a többi között kipróbálhatják a pétanque-ot, a dartsot, a tájékozódási gyaloglást, a gerinctornát, az aquafitneszt, a nordic walkingot, továbbá pókerezhetnek és zumbázhatnak is.

-os

 

További információk, részletes program: www.szenioreletmod.hu.