Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Mi újság a szomszédságban?

A lakóhelyükről, az otthonukhoz fűződő viszonyukról kérdezik a Böszörményi út–Nagyenyed utca–Alkotás utca– Márvány utca–Győri út–Avar utca–Csörsz utca által határolt terület idősödő és idős lakóit a Közösségfejlesztők Egyesülete munkatársai. A Szépkorúakért a Hegyvidéken – Szolidáris Szomszédság közösségfejlesztő alprogram keretében arra kíváncsiak, milyen is idős lakosként élni a kerületben, milyen meglátásaik, igényeik vannak az időseknek mindennapi életükkel és kiemelt szempontként a közösségi élettel kapcsolatban, milyen ötletüket, tervüket valósítanák meg szívesen, ha lehetőséget kapnának rá.
Az interjúk folyamatosan készülnek – várják mindazok jelentkezését, akik szívesen osztanák meg véleményüket. (A munkatársak előre egyeztetett időpontban és helyszínen, hivatalos ajánlólevéllel keresik meg a lakosokat.)
A Szolidáris Szomszédság közösségfejlesztő alprogram a Hegyvidéki Napokon is bemutatkozik – keresse a Szépkorúakért a Hegyvidéken sátornál!
További elérhetőségek:

- e-mail: 12.kerulet.kozosseg@kkapcsolat.hu;

- telefon: Almássy Tamás programasszisztens – 06/20-920-5181; Farkas Gabriella programvezető – 06/30-868 5909 vagy 201-5728 (napközben).