Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Fat_No_More

Fat No More: bárki csatlakozhat az életmódprogramhoz

Több tucat jelentkezőből az internetezők és a „felvételiztető” szakmai zsűri döntése alapján hárman kaptak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a MOM Sport Uszoda és Sportközpont, a létesítmény területén működő Fájdalom Ambulancia és az F&M fitness and more fitneszterem különleges életmód- és testformáló programjában. Csilla, Szilvia és András átalakulása március 4-e óta zajlik és tizenkét héten át tart a Facebook nyilvánossága előtt, így bárki végigcsinálhatja velük a programot.

Kiválasztották az ingyenes Fat No More életmód- és testformáló programban részt vevőket: a három szerencsés jelentkező, Csilla, Szilvia és András a MOM Sport Uszoda és Sportközpont, a hegyvidéki Fájdalom Ambulancia, valamint az F&M fitness and more edzőterem segítségével március 4-én megkezdte a nagy átalakulást. A szervezők megtanítják nekik, illetve mindazoknak, akik az interneten követik az eseményeket, hogy életmódváltással a korábbinál teljesebb életet élhetnek.
Ha a tanultakat alkalmazzák a mindennapjaikban, egészségesebbek és fittebbek lesznek, és nem mellesleg testsúlyuk bizonyos százalékától is megszabadulnak, sokkal jobban érzik majd magukat a bőrükben, amit a környezetük is észrevesz. A programmal remélhetőleg kedvet csinálnak az átalakuláshoz más fogyni, változni vágyók számára is, akik eddig nem tudták, hogyan induljanak el ezen az úton.
Az F&M fitness and more, valamint a MOM Sport Uszoda és Sportközpont Facebook-oldalán a három résztvevő és a két intézmény folyamatosan közzéteszi majd az élményeit, tapasztalatait, edzéstervét és étrendjét, amit bárki nyomon követhet. Ehhez az érdeklődők segítséget is kaphatnak, lehetőség van ugyanis személyes állapotfelmérésre, és akár együtt is edzhetnek Csillával, Szilviával és Andrással.
A szervezők a programba csatlakozni kívánók részére kedvezményes, 12 hetes, kombinált csomagot biztosítanak. Mindenképpen érdemes megfogadni a tanácsokat, amelyek nem csupán a testsúly és a haskörfogat alakulását befolyásolják jótékonyan, hanem csökkentik a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri, vagy épp a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
A programot segítő szakemberek szerint az életmódváltás első lépése, hogy megtudjuk, mi az, amit rosszul csináltunk eddig, és milyen állapotban van a testünk. Így az első nap általános orvosi vizsgálattal, testösszetétel-méréssel, táplálkozási tanácsadással, valamint járás-, Technobody Postural Line- és Easy Torque-vizsgálattal kezdődött. Mindezek alapján a szakemberek összeállították a személyre szabott étrendet és edzéstervet.
A Best Body Nutrition jóvoltából a három jelentkező minőségi táplálékkiegészítőket is kapott, amelyek hozzájárulnak a még jobb eredmény eléréséhez, valamint ajándékba egy-egy MOM Sport Fitdress szettet (egy kapucnis felsőt, egy szabadidőnadrágot és egy pólót), amelyben kényelmesen tudnak edzeni.
A 48 esztendős Csilla elmondta, hogy hosszú ideig versenyszerűen kézilabdázott. Most két évet adott magának arra, hogy visszanyerje régi formáját, részben a Fat No More program segítségével. Ezzel szeretne példát mutatni hasonló cipőben járó barátnőinek.
Szilviának (31) a párja hívta fel a figyelmét a lehetőségre, mert tudta, hogy lapos hasat szeretne. András helyzete talán a legérdekesebb, hiszen az egykori kick-boxos egy nappal a program befejezése előtt tölti be 30. életévét, így számára a remélt eredmény – egykori versenysúlya elérése – egyben születésnapi ajándék is lesz.
– Mindennap jelentkezünk majd, igyekszünk megosztani az érdeklődőkkel a történéseket, az étrendet, edzéseket. Aki pedig szeretne csatlakozni, ne habozzon! – biztat mindenkit a változásra Csilla.

sm.