Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Vadasparki_osz1

Vadasparki ősz

A Budakeszi Vadaspark tematikus programokkal várja a látogatókat az évnek ebben az időszakában is. A vadasparki ősz tartalmas időtöltést kínál mindenkinek, legyen akár természetbarát, vagy csupán kikapcsolódni vágyó vendég.

A Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Vadasparkja az őszi szünetben, október 27–31. között ismét megszervezi a nyáron nagy sikerrel zajló Vackor Napközis Tábort a természetismeret, az állatvilág és az erdei kalandok iránt érdeklő általános iskolásoknak.
A résztvevők betekinthetnek a park életébe: megnézhetik, mi zajlik a „kulisszák mögött”, kipróbálhatják magukat gondozóként, etethetnek, simogathatnak olyan állatokat is, akiket más nem. Megismerkedhetnek az erdő életével, a fákkal, ehető növényekkel, gombákkal, különleges élőlényekkel. További izgalmak várnak a táborozókra az Erdei Kalóz Kalandpark kötélpályáin. Ezek és a többi hasznos, érdekes program is azt szolgálják, hogy a fiatalok szeressék és tanulják meg tisztelni a természetet.Vadasparki_osz2A természetvédelmi világszervezet, a WWF szakemberei havonta szakvezetéseket tartanak a Budakeszi Vadasparkban. A séták kiváló lehetőséget nyújtanak természeti ismereteik elmélyítésére mindazoknak, akik élőben, a gyakorlatban, valós természeti körülmények között kívánják gyarapítani tudásukat. Szombat és vasárnap délelőtt és délután is indul csoport. A szakvezetésekre a regisztracio@wwf.hu címen lehet jelentkezni.
Halloween napján, október 31-én éjszakai túrát szerveznek a parkban. Rémületes meglepetések várják majd a jókedvűen borzongani vágyókat, akik ijesztő jelmezekben (és fél áron) vehetnek részt a rendezvényen.

(s.)

Részletes programismertetők: www.vadaspark-budakeszi.hu.