Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Forgalomkorlátozások a csatornaépítés idején

A Hegyvidéken zajló szennyvíz-csatornázási munkák miatt szeptember 7-ig több útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Célforgalom biztosítása mellett teljesen lezárták a Lelesz utcát a Hadik András utca és a Fészek utca között. A munkálatok idején a 128-as busz rövidített és módosított útvonalon jár a Széll Kálmán tér és a Tarpatak utca között. A Patkó utca–Kútvölgyi út vonalon a 155-ös és a 156-os busz a Kútvölgyi lejtő, Traumatológia megállóban veszi fel az utasokat, és a megszokott útvonalukra az Alsó Svábhegyi út–Józsa Béla köz érintésével jutnak el.
A Tarpatak utcától az Alsó Svábhegyi út–Hadik András utca–Galgóczy utca–Felső Svábhegyi út–Galgóczy utca–Városkúti út vonalon mikrobusz szállítja az utasokat a Városkúti útig. A járatra a 128-as Tarpatak utcai és Hadik András utcai megállójában, a Galgóczy utcában a Felső Svábhegyi út kereszteződése után, valamint a 128-as Városkúti úti végállomásán lehet felszállni.
A Tarpatak utca felé közlekedő mikrobusz a Városkúti út–Galgóczy utca–Hadik András utca–Alsó Svábhegyi út–Patkó köz–Patkó utca–Kútvölgyi út–Alsó Svábhegyi út vonalon megáll a 128-as Városkúti úti, Felső Svábhegyi úti, Hadik András utcai megállójában, a Patkó közben, az Alsó Svábhegyi út kereszteződése után, a Kútvölgyi lejtőn a 155-ös és a 156-os busz megállójában, valamint a 128-as Tarpatak utcai megállóhelyén.
Kézi forgalomirányításra kell számítani a Szamóca utcában (a 3/a és a 9-es számú ingatlanok között), a Remete úton (a 16-os számú ingatlan és az Árnyas út között), valamint a Rege úton (a 11/b számú ingatlan és a Kalóz út közötti szakaszon). Félpályás útlezárás lassítja a közlekedést a Hajnalka utcában, a Hóvirág út és a Hajnalka utca között.

mm.

További információk: 06-80-205-412 (ingyenesen hívható zöldszám hétköznapokon 8–18 óráig), www.bpcsatornazas.hu, info@bpcsatornazas.hu.