Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Hegyvideki_versenyzok_az_ev_harcosai

Hegyvidéki versenyzők az év harcosai

Nagyszerű évet zártak 2014-ben a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói. Alegeredményesebb magyar női versenyző Bartha Boglárka lett, míg a fiúknál abudapesti világbajnokságonsemicontact és fullcontact kategóriában világkupagyőztes, a százhalombattai világkupán semi éslightcontact, valamint submission versenyszámban is az élen végző, jiujutsuban Európa-bajnok Lacza Ábel érdemelte ki a megtisztelő címet.
Jiujutsuban a kontinensbajnok Megyeri Szabina, a juniorok között Karácsonyi Krisztián, a felnőttek mezőnyében pedig Szabina testvére, Megyeri Benjáminbizonyult a legeredményesebbnek. Megválasztották az év legtöbbet fejlődő versenyzőit is: az elismerést a felnőttek között Lakatos Richárd, a gyerekeknél Kockás Dávid kapta.
A díjak átadásán rövid évértékelőjében Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatójakülön is kiemelte az áprilisi, Hegyvidéken rendezett világbajnokságot, ami szervezés és eredményesség tekintetében egyaránt sikeres volt. A világversenyen a magyar válogatott összetettbenmásodik és harmadik helyezést ért el.
Az elnök felhívta a figyelmet, hogy szeptember óta a Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat az MMA Világszövetségben. A szervezet égisze alattBakuban megrendezettidei Európa-bajnokságon Magyarország megszerezte az első érmét.

em.

További információk:www.hegyvidekharcosai.hu.