Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

03

Családias és korszerű rendelő kedvenceinknek

A legmodernebb eszközökkel gyógyítanak, barátságosak és nagyon értenek házi kedvenceinkhez. A Böszörményi út 3/b szám alatt megnyílt Böszi-Vet Állatorvosi Rendelő és Állatpatika állatorvosai azon dolgoznak, hogy szőrös kis pácienseik egészségesen, gazdáik pedig elégedetten távozzanak tőlük.

Valljuk be, nem mindegy, hogy szeretett kisállatainkat ki és milyen körülmények között látja el, legyen szó rutin vizsgálatról, vagy komolyabb beavatkozásról. Kedvencünket megbízható, alapos, türelmes, nagy tapasztalattal rendelkező, hozzáértő dokik kezébe szeretnénk adni, lehetőleg modern, korszerű eszközökkel felszerelt rendelőben, ahol az összes szükséges ellátást megkapják.
Mindezért a hegyvidékieknek már nem kell messzire menniük, a Böszörményi út 3/b szám alatt a Böszi-Vet Állatorvosi Rendelő és Állatpatikában március végétől várja dr. Kátai Zoltán és dr. Törőcsik Szilvia állatorvos a gazdikat és kedvenceiket. A környéken ugyan még nem ismerik őket, hisz dr. Kátai Zoltán 24 éves önálló praxisát költöztette át a 32-esek teréről, hogy mostantól korszerűbb, praktikusabban elrendezett rendelőben gyógyítsák a kutyákat, cicákat, nyuszikat, tengerimalacokat és egyéb kisemlősöket.
„A rendelőben állatpatika üzemel, ahol az állatorvosi vények beváltása mellett lehetőség van a legújabb bolha- és kullancsirtó szerek, vitaminok, gyógytápok megvásárlására is” – mutatja a doktor úr a barátságos, letisztult, kényelmes váróból megközelíthető kiszolgáló pultot.
A vizsgálóba lépve a gyógyításhoz és a precíz rendeléshez szükséges géppark és modern berendezés fogad. „Munkánkat a legkorszerűbb digitális röntgen segíti, amellyel már a számítógép képernyőjére tudjuk kivetíteni a rögzített képet” – mutatja be a készüléket dr. Kátai Zoltán, akit azt is elmondja, hogyan működik az ultrahanggépük, a video-otoszkópjuk (fül, szőr, bőr mélyreható vizsgálatához), a speciális Doppler-elven alapuló vérnyomásmérőjük, a szemnyomásmérőjük és egyéb szemészeti műszereik, az ultrahangos fogkőeltávolító készülékük és az altatógép.
„Tevékenységünkhöz tartozik az állatútlevél kiállítása, microchip beültetés, ambuláns betegellátás (belgyógyászati, sebészeti, szülészeti alapellátás), időskori szűrővizsgálatok, sebészet, lágyszöveti műtétek, tartási és táplálkozási szaktanácsadás, védőoltások és féregtelenítés, ivartalanítás, laborvizsgálatok, fogászat, szemészeti alapvizsgálatok, ultrahang és röntgendiagnosztika” – avat be kolléganőjével együtt. A nyitás kapcsán kiemelik májusi akciójukat, amelynek keretében a hozzájuk betérő kutyáknak ingyenes bőrféreg és szívféreg szűrést végeznek mikroszkópos vércsepp-teszttel, és amivel szeretnék felhívni a figyelmet egy rendkívül aktuális, súlyos betegségre és annak megelőzésére, gyógyítására.
„Igyekszem teljes körű ellátást biztosítani, új rendelőm kialakítása során minőségi változásokra törekedtem, a mai legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak megfelelően továbbra is családias légkörben szeretném fogadni új és régi pácienseimet” – összegzi céljait a doktor úr, aki szeretettel vár minden állattartót és kedvencét új rendelőjében.

 

A Böszi-Vet Állatorvosi Rendelő és Állatpatikában a XII., Böszörményi út 3/b szám alatt dr. Kátai Zoltán és dr. Törőcsik Szilvia hétfőtől péntekig 9-19 óra között várja pácienseit. Bővebb információ: boszivet@gmail.com, +36/30-315-8712, 950-6915, www.boszivet.wix.com/boszivet. Facebook: Böszi-Vet Állatorvosi Rendelő és Állatpatika.