Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Műteremjáró séták

Pálos Anna műtermébe látogathatnak el az érdeklődők a Hegyvidék Galéria műteremjáró programsorozatának következő állomásán november 6-án 10 órától.
A grafikusművész a Magyar Képzőművészeti Főiskola sokszorosító grafika szakán szerzett diplomát, majd a Pécsi Tudományegyetem művészetterápia szakirányú továbbképzését végezte el. A főiskola után reklámgrafikával, kiadványok, logók tervezésével foglalkozott, valamint gimnáziumban tanított. Művészi alkotó tevékenysége, önálló és csoportos kiállításokon való részvétele mellett jelenleg pszichiátriai betegekkel foglalkozik, akiknek művészetterápiát tart.
Számos műfajban és képzőművészeti technikával alkot, rajz, rézkarc, linómetszet, kőnyomat mellett fotógrafikákat, montázsokat, valamint gobelinnel kombinált olaj- és akrilfestményeket is készít. Mostanában az egymásra helyezett, különböző technikákkal készült, néhol átjárható rétegekből álló képek érdeklik, amelyekbe időnként fényhatásokat is beépít.
A beszélgetést ezúttal is Feledy Balázs művészeti szakíró vezeti. A műterem befogadóképessége miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 457-0501-es telefonszámon vagy az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail-címen lehet. A szervezők kérik, hogy ha valaki sikeresen regisztrált, ám mégsem tud elmenni a programra, legkésőbb november 4-én 12 óráig jelezze, hogy lehetőséget kapjanak a várólistára felvett jelentkezők.