Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett

Pályakarbantartás miatt várhatóan március 19-ig a 60-as járat, azaz a fogaskerekű helyett pótlóbusz szállítja az utasokat a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút és a Svábhegy megállók között. A fogaskerekű rövidített útvonalon, a Városmajor és a Svábhegy között közlekedik.
A Svábhegy felől a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút felé tartó járatok a Diana utca–Eötvös út–Művész út–Karthauzi utca–Fülemile út–Ordas út–Rege út–Golfpálya út vonalon haladnak az alábbi megállók érintésével: Svábhegy (a 21-es, a 21A és a 212-es autóbusz megállóhelye a Diana utcában), Művész út (a Karthauzi utcában, a Művész út torkolata után), Széchenyi-hegy, Gyermekvasút (a Golfpálya úton, a fogaskerekű végállomása mögött).
A Széchenyi-hegy, Gyermekvasút felől a Svábhegy felé tartó busz a Golfpálya út–Agancs út–Eötvös út–Hollós út–Mátyás király út–Költő utca–Diana utca útvonalon haladva az alábbi megállókat érinti: Széchenyi-hegy, Gyermekvasút (a Golfpálya úton, a fogaskerekű végállomása mögött), Svábhegy (a 21-es és a 21A autóbusz megállóhelye a Hollós úton), Svábhegy (a 21-es, a 21A és a 212-es autóbusz megállóhelye a Diana utcában).
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.
A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk olvashatók a bkkinfo.hu címen vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. Indulás előtt érdemes megnézni a pillanatnyi közlekedési lehetőségeket és a tervezett változtatásokat is. Az előre tervezett forgalomkorlátozásokról már napokkal az életbelépésük előtt értesülni lehet az interneten.
A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk találhatók. A fővárosban autózók interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol és milyen fennakadásokra kell számítaniuk.