Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Ujabb_dijakat_kapott_a_MOM_Sport1

Újabb díjakat kapott a MOM Sport

Tovább szépül a MOM Sport Uszoda és Sportközpont belső tere, legutóbb a kávéházi rész és a közösségi tér újult meg. Szakmai szervezetek ismét díjazták a Hegyvidéki Önkormányzat Csörsz utcai sportközpontjában folyó munkát: a Magyar Marketing Szövetség különböző kategóriákban négy elismerést ítélt oda a MOM Sportnak, amely immár második alkalommal a legjobb hazai márkáknak járó Magyar Brands védjegyet is elnyerte.

Januártól több változást is tapasztalhatnak a látogatók a Csörsz utcai MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. A földszinti kávézóban új pult és látványhűtő várja a vendégeket, valamint a hely színvilága is megváltozott: a mindenhol visszaköszönő natúr faszín különösen jól érvényesül a közösségi tér székeinek világoskék árnyalata mellett – mondta el Buranits Ildikó, az intézményt üzemeltető Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. vezetője.
Ezt remekül kiegészítik az aulába kihelyezett kényelmes kanapék, amik – a környezettudatosságot szem előtt tartva – használt farmernadrágokból készültek, és újrahasznosított anyaggal húzták át őket. Így friss, modern és környezetvédelmi szempontból is újragondolt közegben várakozhatnak, olvasgathatnak az emberek.
Szintén a pihenőrészbe kerültek a hatalmas babzsák fotelok, amik különösen a fiatalabb korosztály körében örvendenek nagy népszerűségnek. A tapasztalatok szerint egyre többen járnak tanulni, vagy akár csak beszélgetni a MOM Sport közösségi tereibe.
Jelenleg is zajlik a wellnessrészleg felújítása. Megszépítik a szaunák ülő- és falfelületeit, valamint egységesítik a wellnessmedencében pihenő vendégek elé táruló látványt, például azzal, hogy azonos méretű bejárati ajtókat szerelnek fel. Mivel igen sokan használják a szaunákat és a gőzt is, ezért a munkálatokat szakaszonként végzik el, így a felújítás alatt a wellness-szolgáltatások zavartalanul elérhetők. Jól halad a korábbi squashpálya feletti légtér beépítése, ahol egy kétszáz négyzetméter területű további szintet alakítanak ki a Fájdalom Ambulancia orvosi részlegének.Ujabb_dijakat_kapott_a_MOM_Sport2Nem csupán az önkormányzati, hanem a magánóvodák és a külföldi iskolák is szívesen választják a MOM Sport úszótanfolyamait. A délelőtti óvodás úszásoktatáson a gyerekek játékos programok során kötnek barátságot a vízzel. A környezettudatos szemlélet itt is érvényesül, hiszen a medencék vizét UV-lámpákkal kezelik, ennek köszönhetően sokkal alacsonyabb a klórtartalmuk, mint a hagyományos uszodákban, így jóval kisebb az esélye a szem- és bőrirritációk kialakulásának.
A közelmúltban ismét több elismeréssel gazdagodott a MOM Sport, a Magyar Marketing Szövetség három kategóriában értékelte kitűnőre a sportközpontban folyó munkát. A kkv-szektorban, produkciós kategóriában a Fitparádé 2016 reklámfilm, a márkaépítés kategóriában a Fitparádé multisportfesztivál, míg az eseményalapú aktiváció kategóriában a Stúdió 54 kreatív ügyfélparti program kapott Gyémánt-marketingdíjat. A folyamatos komplex és aktív marketingtevékenységért, a tripla Gyémánt-díj védjegy használata mellett, a MOM Sport a Marketing nagykövete különdíjat is elnyerte, amit az Observer féléves ingyenes médiafigyelési szolgáltatással egészített ki.
A sportközpont 2015 után tavaly ismét megkapta a Magyar Brands-díjat. A különleges védjeggyel – a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján – a hazai szellemi munka méltó képviselőit jutalmazzák.

mm.