Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez
biopiac10_kis

Újranyit a farkasréti termelői piac

Újra megnyílik az önkormányzati szervezésű termelői piac a Farkasréti Mindenszentek Plébánia előtti téren. Az árusok júliustól minden pénteken 7–15 óráig várják friss zöldséggel, gyümölccsel, tojással, sajtokkal és pékáruval a vásárlókat.
„A környékbeliek jelezték, hogy jó lenne, ha a termelők Farkasrétre is jönnének hetente legalább egyszer” – mondta el a körzet önkormányzati képviselője, Gidófalvy Dénes, aki a lakossági igények alapján kezdeményezte a termelői piac újranyitását. Hozzátette, hogy a piac kísérleti jelleggel indul el ismét, és a következő hónapok tapasztalatai alapján születik döntés arról, szükség van-e bármilyen változtatásra a működtetésben.
Az önkormányzat cége, a Fáber Kft. felügyelete alatt jelenleg kedden és szombaton a Böszörményi úton, a polgármesteri hivatal előtti Városháza téren, szerdán a Pagony utca és a Fodor utca találkozásánál, csütörtökön a Szent János Kórházzal szemközti villamosfordulónál, míg pénteken a svábhegyi Diana parkban, valamint most már a Farkasréti Mindenszentek Plébánia előtt is üzemel termelői piac. A Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület tagjai a városmajori plébániatemplom mellett kínálják portékáikat minden hétfőn, szerdán és pénteken.

k.