Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Ha_pentek_akkor_joga

Ha péntek, akkor jóga

A jóga javítja az idegrendszer működését, segít megszüntetni a stresszt, növeli a szervezet ellenálló képességét, feltölt energiával, hozzájárul a betegségmegelőzéshez. Sokkal több, mint egyszerű testgyakorlás, segítséget nyújt egy teljesebb és boldogabb élet megvalósításához. Mindezt a hegyvidéki lakosok is megtapasztalhatják a KarmaYoga stúdióban, amely csatlakozott az ingyenes sportprogramokat biztosító Aktív Hegyvidék programhoz.
A Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. jóvoltából péntek délutánonként 15.45-től 17.15-ig hathajóga-órákon vehetnek részt az érdeklődők, korosztálytól függetlenül. A foglalkozás mindenki számára nyitott, a feladatsorokat az oktató úgy állítja össze, hogy azok kezdők és haladók számára egyaránt hatékonyak és könnyen kivitelezhetők legyenek.
A klasszikus jógapózok nem igényelnek különösebb fizikai felkészültséget, ugyanakkor alaposan átmozgatják a gerincet, segítenek elengedni a feszültséget a testből, megerősítik az izmokat, ellenállóvá tesznek a stresszel szemben. Az óra 90 perces, s mivel a rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, előzetesen regisztrálni kell az info@karmayoga.hu címen.
A hatha jóga mellett a KarmaYoga stúdióban gerincátmozgató jóga, stresszoldó jóga, dinamikus jóga, pilates vagy tai chi is végezhető. Népszerűek a kismama-, a gyermek- és a baba-mama jóga-, valamint a családokat megmozgató órák.
A hétvégi workshopokon és a tematikus tanfolyamokon a jóga elméleti hátterével is megismerkedhetnek a vendégek, míg a meditációk, mantrázások, beszélgetések alkalmat adnak a tapasztalatok átadására és a közösségépítésre. Cím: KarmaYoga stúdió, XII., Böszörményi út 44–46., II. emelet.

sm