Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Arany_siker_kezilabdaban

Arany-siker kézilabdában

Hagyományteremtő sportprogramnak adott otthont a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium, ahol első alkalommal rendeztek tankerületi kézilabdakupát. A házigazda mellett a második kerületi Szabó Lőrinc Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium, valamint a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium IV. és V. korcsoportos diákokból álló csapata vett részt.
A kerületi diáksportprogramokat szervező Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. biztosította a játékvezetőt, az asztalszemélyzetet és a helyszínt, míg a II. kerületi sportszervezők a díjakat. Valamennyi csapat oklevelet és érmet kapott, míg a győztesnek járó kupát az összes mérkőzését megnyerő Arany János iskola vehette át.
A jó hangulatú minibajnoksággal nincs vége a sorozatnak, a tervek szerint a jövőben más sportágakban is rendeznek tankerületi versenyeket. Szóba került a streetball, de minden olyan sportág és korosztály is lehetőséget kaphat, amelyikben kerületi szinten nincs elegendő induló, közösen viszont színvonalas bajnokságokat lehetne lebonyolítani.

(sm.)