Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Zumba a Normafa Gondozási Központban

Harmincperces zumba- és székes zumba® foglalkozás indul decembertől minden hónap harmadik szerdáján 14.00 órától a Normafa Gondozási Központban nyugdíjasoknak, egészségeseknek és mozgásukban gátoltaknak egyaránt – mindenkinek, aki szereti a latin zenét, a vidámságot, a karneváli hangulatot, és valódi, autentikus tréningen akar részt venni. A Mozgáskorlátozottak Budapesti Egyesülete (MBE) és a Hegyvidéki Szociális Központ együttműködésével megvalósuló program jól kiegészíti a klasszikus gyógytornaórát, gerinctorna és méregtelenítő egyben.
Az MBE XII. kerületi új vezetője, a „Mozgáspszichológia–Zene–Életöröm” Egyesület életre hívója, Veronika Berger Mezei hétlicences Zumba®-oktató, énekesnő és mozgáspszichológia-terapeuta. Ötven év sikeres művészi és oktatói külföldi karrier után nyugdíjasként sok időt tölt szülőhazájában is. A Hegyvidék Sportegyesületben és az új Hegyvidéki Kulturális Szalonban is rendszeresen tart foglalkozásokat.
A tornán egy óra alatt 800-1200 kcal is felszabadul. További jótékony hatása, hogy képes megállítani a csontritkulást. A mozgások intenzitását maguk a résztvevők döntik el, akik a legjobban ismerik saját testük képességeit és határait. Bárki részt vehet, kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül. Csak kényelmes sportcipőt, könnyű trikót/váltótrikót és sok ivóvizet kell vinni.
A mozgásformák egyszerűek, semmilyen előképzés nem szükséges az elsajátításukhoz, ülve és állva végezhetők. Nem a tökéletesség a fontos, hanem az, hogy mindenki örömmel mozogjon.
Cím: Normafa Gondozási Központ (XII., Normafa út 1/a – bejárat a Költő utcai posta mellett). Telefonszám: +36/1-395-8176. E-mail: normafa.hegyvidek@gmail.com.