Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Uszas_a_Varosmajorban_nem_csak_gyerekeknek

Úszás a Városmajorban, nem csak gyerekeknek

Különböző időpontokban egész nap várja az úszni tanuló gyerekeket a Városmajor utcai tanuszoda. Az önkormányzati tulajdonú Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft.-hez tartozó Hegyvidéki Úszóiskolában hétköznap 7.45–15.00 óráig a csoportban érkezők vízhez szoktató, kezdő, mély vízhez szoktató, félhaladó és haladó szinten sajátíthatják el az úszást. Délután az egyénileg érkezők szintén a tudásszintjük alapján tempózhatnak számukra megfelelő csoportokban.
„Hangsúlyt helyezünk arra, hogy a lehető legtöbb idő jusson az órákon a tanfolyamok résztvevőire, ezért a gyakorlás kis létszámú csoportokban zajlik. Családias körülményeket biztosítunk, így az egyéni fejlesztésre, sőt a végén egy kis játékra is lehetőség nyílik” – beszélt a részletekről Móczán Mónika, a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. vezetője. Mint mondta, a 4 és 14 év közötti gyerekekkel szakképzett, komoly tapasztalatokkal rendelkező edzők foglalkoznak.
Az úszóiskola szakmai munkájáért felelős Jasku Marcell arra hívta fel a figyelmet, hogy nyolc és négy alkalomra szóló bérlet között lehet választani, ez utóbbi csak a pénteki vagy szombati órákra érvényes. Külön kedvezményt kapnak a testvérek, a hiányzásokat pedig rugalmasan kezeli az iskola: az órákat a bérlet lejártáig, hosszabb turnus esetén a tanév végéig lehet pótolni.
Nemcsak gyerekek, hanem felnőttek részére is indulnak tanfolyamok a Városmajorban. Az ízületkímélő aquafitnesst edzettségi állapottól, testsúlytól függetlenül bárki elkezdheti – nagyszerű alakformáló, kíméletesen, mégis alaposan megmozgatja a teljes izomzatot. Elég néhány órán részt venni, hogy érezhető legyen a pozitív hatása. Emellett van úszásoktatás felnőtteknek is: a kezdők, újrakezdők hétfőn és pénteken 19.00 órától gyakorolhatnak.

sm.

 

További információk: www.hegyvidekiuszoiskola.hu